Rendet rakunk az íróasztalodon!

Kétféle ember létezik: vannak azok, akik a teljes rendben és tisztaságban érzik magukat otthonosan, de szép számmal akadnak olyanok is, akik a legnagyobb káoszban is képesek eligazodni, és a rendetlenségben látják meg a rendszert. Amennyiben az első csoportba sorolod magad, érdemes tovább görgetned!

Játszunk egy picit! Felteszünk Neked három kérdést, és mindegyikre válaszolj magadban igennel vagy nemmel!

– Nem tudod elviselni, ha valaki leül a székedbe, és átrendezi az asztalon található tárgyakat?
– Előszeretettel pakolsz el dolgokat tematizálva, felcímkézve és dobozokba helyezve?
– A különböző használati tárgyak élére állítása és színek szerinti rendezése mindennapos elfoglaltságod?

Amennyiben a fenti kérdések közül csak egyre is igennel válaszoltál, akkor a rend és pedantéria bizonyára a Te életedben is központi szerepet játszik. A KütyüBazárnál is rengetegen gondolkodunk hasonlóan, ezért tisztában vagyunk vele, hogy milyen nagy segítséget jelentenek azok a tárgyak, amik rendszert visznek az életünkbe.

Tudunk mutatni Neked egy első ránézésre megfejthetetlen külsejű apró kütyüt, ami mérete és kinézete ellenére rengeteg kellemetlenségtől képes megkímélni.

Egy megkerülhetetlen probléma – A technikai eszközök átka

Nem számít, hogy az irodában vagy otthon ülsz az íróasztalodnál, létezik egy probléma, amivel mindenhol szembe kell nézned, ha elektronikai eszközök vesznek körül: ez pedig nem más, mint az össze-vissza kacskaringózó vezetékek okozta káosz. Meg nem szabadulhatsz tőlük, de van lehetőséged rendszerezni őket!

Teremts rendet a káoszban!

kábelrendező és leesésgátló használatával többé nem kell a földön keresgélned a szanaszét heverő kábelek között, hogy megtaláld azt a vezetéket, amire éppen szükséged van. Attól sem kell tartanod, hogy széked görgőivel átgurulsz rajtuk, és úgy megtöröd a drótokat, hogy utána használhatatlanná válnak. A szuper erős ragasztóval felszerelt tappancsok segítségével egyetlen mozdulattal rögzítheted az apró tartószerkezeteket, és átfűzheted rajtuk leggyakrabban használd huzalaidat. Ha éppen használaton kívül lenne valamelyik, akkor sem fog a földre hullani, ugyanis a kütyü kampós kialakításának hála megakasztja majd a szökni készülő vezetéket.

Bárhol hasznát veheted!

Nem csak az íróasztalod környékén veheted hasznát a szerkezetnek: feltapaszthatod a fürdőszobában, és rögzítheted vele fogkefédet, vagy felragaszthatod a konyhában, és elhelyezheted benne kedvenc fakanaladat.

Az kábelrendező és leesésgátló segítségével az íróasztalodon heverő összes huzalnak megmutathatod a helyes irányt, de lakásod szinte bármelyik helyiségében hasznát veheted ennek a praktikus és dekoratív apróságnak!