Rémálom vagy pihentető szundikálás? Te döntöd el!

Minden évben elérkeznek azok a napok, amikor az apró bogarak úgy határoznak, hogy itt az ideje pokollá tenni a hétköznapjaidat. Ilyenkor kézen fogva útra kelnek, megkeresik akár a legapróbb lyukakat is, amin keresztül beférkőzhetnek az otthonodba, majd gondosan nekilátnak idegtépő tevékenységüknek. Szeretnéd keresztülhúzni kegyetlen kis tervüket? Egyetlen csavarással leszámolhatsz velük!

Egészen addig nem érdemes álomra hajtani a fejed, amíg nem vagy 100%-ig biztos benne, hogy a hálószobád teljes mértékben betolakodó-mentes. Ellenkező esetben irritáló zümmögésre, viszkető csípésekre és kegyetlen vérszívásra készülhetsz – ezzel pedig egy álmatlan éjszakát és egy kellemetlen másnapot is borítékolhatsz magadnak.

Egy megfejthetetlen oknál fogva ezeket az apró élősködőket mágnesként vonzzák a fényforrások. Bizonyos kutatások szerint a Holddal vagy a csillagokkal azonosítják a világító pontokat, mások azonban azt állítják, hogy a lámpák fényét virágként vagy nőstény társukként érzékelik a bogarak, és ezért haladnak feléjük megállíthatatlanul. A jelenség miértjére tehát egyelőre nincs biztos magyarázat, viszont tudunk Neked mutatni valamit, aminek a segítségével kihasználhatod ezt a gyengeségüket!

Mutasd meg nekik a túlvilágra vezető utat!

Az elektromos csapdával felszerelt LED izzóval (akár szó szerint) két legyet üthetsz egy csapásra. Nem csak hagyományos villanykörteként, hanem kegyetlen pusztítóként is bevetheted.

Ezt a különleges fényforrást 3 állásban használhatod: hagyományos villanykörteként akár több ezer órán keresztül, energiatakarékos módon biztosítja számodra a világosságot, rovarfogó módban csak a kékes fény vonzza magához a betolakodókat, a harmadik állásban pedig a két funkciót egyszerre érvényesítheted. Csak csavard be a kütyüt egy hagyományos foglalatba, majd a villanykapcsoló segítéségével válaszd ki a számodra ideális beállítást.

Felejtsd el a mérgeket és az energiazabáló szörnyetegeket!

Bizonyára már Te is kísérleteztél ragacsos szalagokkal, rovarölő permetekkel vagy otromba, zajos és körülményes gépezetekkel. Na ezeket nyugodtan eldughatod a fiókod mélyére. Ezentúl ugyanis a villanykapcsolód segítségével élesítheted az élősködőket hatástalanító szerkezetet.

Biztosítsd be magad a betolakodókkal szemben, és ne adj esélyt az éjszakai vérszívásra! Az elektromos csapdával felszerelt LED izzónak hála végleg búcsút inthetsz a zizegésnek és a csípéseknek!