Praktikus eszközök a cicák boldogságáért

Halk, kecses mozgásuk és doromboló hangjuk miatt nagyon nehéz ellenállni a cicáknak. Jóllehet, hogy a macskák nem azok a házi kedvencek, akik megállás nélkül igénylik a babusgatást, de a saját módjukon mindig kifejezik hálájukat a sok törődésért.

A cicák szeretik a gazdájukat, de ehhez meg kell hagyni a szabadságukat, mert természetüknél fogva erre van igényük. A macska ideális választás olyan emberek számára, akik imádják az állatokat, de ahhoz túlságosan elfoglaltak, hogy napi szinten órákat foglalkozzanak kiskedvencükkel. Kis lakótelepi lakásban is elvannak, és a szobatisztaságra is könnyen rászoktathatók.

Ha a gondoskodás közben elfogy a cica türelme

Mikor egy cicát simogatunk vagy fésülünk, akkor általában ő dönti el, hogy ez meddig fog tartani. Azt viszont nekünk kell elhatározni, hogy mennyire szeretnénk a lakás minden részében macskaszőrrel összefutni.

Szerencsére egy praktikus megoldással a szőrgolyók könnyen korlátozhatók egy helyre. A Simi egy falra, asztal- vagy széklábra szerelhető puha macskafésű, amihez a macska saját maga dörzsölheti a testét, és a szőre pedig maradéktalanul benneragad, amit utána könnyedén eltávolíthatunk, anélkül, hogy szétszóródna a lakásban.

Ha esetleg a cicának nem tetszik és messzire elkerüli, még akkor sincs veszve semmi, mert az eszközön található nyílásba macskamentát lehet önteni, amitől az eszköz azonnal a kedvencünk kedvencévé válhat.

Az alom legyen mindig rendezett

A macskaalom tisztántartása nagyon fontos, és bármennyire is kellemetlen tevékenység, elengedhetetlen, hogy napi szinten elvégezzük a saját és a cicánk érdekében. Egy különleges alomlapáttal könnyen eltávolíthatjuk az ürüléket és a vizelettől összecsomósodott részeket, anélkül, hogy hozzá kellene érnünk.

A Mágikus macskaalom lapát igazán meggyorsítja az alom tisztításának a folyamatát, anélkül, hogy további koszt generálna az otthonunkba, és a hátulján lévő tárolóból a végtermék könnyen a szemetesbe juttatható.

A simogatáson túl

Ha már úgy érezzük, hogy a simogatás nem elég cicánk kényeztetéséhez, könnyen akad másik módszer is a hálás dorombolásuk kivívásához. A Dörzsi cicamasszírozó eszközzel könnyen „zen”-be juttathatjuk a kis bajszos nyávogót, mert a szilikonos masszázsfej gyengéden kényezteti macskánkat, aki ezután sokkal boldogabban állhat neki új kihívásokat és cicakalandokat keresni otthonunkban.

Játékért cserébe jutalom

A kiskedvencek egyik legnagyobb motiválója az, ha imádott eledelükkel próbáljuk rávenni őket valamire. A Nasilabda azonban semmi másra nem irányítja a cica figyelmét, mint a folyamatos játékra. Kellemes csilingeléssel kiegészítve nyújt számára még több élményt, miközben játékos igyekezetét a finom falatokkal jutalmazza meg.

Automata cica yo-yo

A cicák többszörösen is kiismerhetetlenek és ez a kalandos tulajdonságuk sok humor forrása lehet, ami bearanyozhatja a hétköznapok szürkeségét. Sosem lehet megmondani pontosan, hogy mi a kedvenc játékuk, mert a legváratlanabb dolgokban találják meg a pajkos kihívást.

A cica Yo-Yo azonban garantáltan az újdonság erejével fog hatni kedvencünkre. A szőrlabda meghúzása és elengedése után azonnal elkezdi  azt újra felhúzni a szerkezet, ami ismét az elkapásra ingerli a cicát. A strapabíró eszköz hosszútávú szórakozást nyújt cicánknak.

 

A takarítás legyen könnyű és gyors

Aki állatot vesz magához, annak számolnia kell azzal is, hogy állandóan takarítania kell majd utána. Elsőre nem hálás feladat, de a sok kedvesség és pozitív erő, amit a kedvenceinktől kapunk, ezt az erőfeszítést mindenképp megéri.

A tökéletes tisztaság eléréshez vezető út egy jó állatszőr tisztító kefével leegyszerűsödik, főleg az olyan felületekről, ahonnan nem lehet felsöpörni. A habszivacs felületnek köszönhetően pikk-pakk összegyűjthető az elhullajtott szőr a szőnyegről, kanapéról vagy az autóülésről.

Nézz szét termékeink között és örvendeztesd meg kedvencedet és magadat egy praktikus ajándékkal, hogy sok kellemes élményben legyen részetek együtt!