ParázsON – Izzítsd be a grillsütőt!

Különleges és ínyenc falatokat szeretnél varázsolni vendégeid tányérjára? El akarod kerülni, hogy bármilyen baklövés meghiúsítsa a tökéletes fogások elkészítését? A kezedbe adunk egy különleges eszközt, ami a hibázás esélyét éppoly minimálisra csökkenti, mintha egy profi szakács ténykedne a grillsütőd mellett!

Olykor a legjobbakkal is megesik, hogy az ízletesnek ígérkező falatok a parázsban landolnak. A maximális odafigyelés sajnos nem mindig elég, a tökéletes vacsora pedig egy szempillantás alatt odaéghet, letapadhat vagy a sistergő parázs martalékává válhat. Ha nem szeretnéd, hogy egy elfuserált sütögetés elrontsa az este hangulatát, hívd segítségül a grillmesterek kedvenc kellékét!

Nem kell félni a grillezéstől, neked is menni fog!

A tapadásmentes grillsütő lappal ugyanazt az eredményt érheted el, mint a legspeciálisabb grillezők segítségével. Használatával biztosra veheted, hogy az elkészített ételek nem tapadnak- vagy ragadnak le, és a rács között szökni vágyó falatoknak is búcsút inthetsz!

Hagyd, hogy az ételek maguktól elkészüljenek!

Grillkolbász? Zöldség? Hal? Gyümölcs? Nem számít! Bármilyen ínyencséget egyenletesen süthetsz tökéletesre. Nem kell amiatt aggódnod, hogy rágós lesz a hús vagy nyers marad a zöldség. Helyezz mindent a sütőlapra, és élvezd, ahogy az ételek szinte maguktól elkészülnek!

Jól laktál? Mit szólnál egy kis édességhez?

A nagy lakmározás után jól esne még valamilyen desszert? Nincs semmi akadálya, hiszen a kütyü segítségével akár palacsintát (vagy éppen tükörtojást) is süthetsz a parázs fölött. Ne izgulj, nem folyik le, és nem ragad oda semmi!

Felejtsd el a dörzsölgetését!

Úszd meg a grillrácsra tapadt ételmaradékok áztatását, és hosszú percekig tartó súrolását. A tapadásmentes lap használatával a rácsok teljesen érintetlenek maradnak, a kütyü elmosása pedig csak néhány pillanatot és mozdulatot vesz majd igénybe.

Süss ínycsiklandozó finomságokat, és csökkentsd minimálisra a hibázás lehetőségét! A tapadásmentes grillsütő lap hű társad lesz a mesteri fogások elkészítésében!