ÖT hajformázó kütyü ÖTEZER forint alatt

Göndör, hullámos vagy nyílegyenes? Nem számít, hogy milyen a frizuránk természetes állása, szinte mindig olyan fazonra vágyunk, aminek eléréséhez külső segítségre van szükségünk. Ha nem szeretnél fodrászt igénybe venni a tökéletes hajkorona elkészítéséhez, akkor érdemes végigbogarásznod az alábbi praktikus és pénztárcabarát megoldásokat!

Légy magabiztos, és ne hagyd, hogy egy rosszul elkészített frizura megpecsételje a napodat! Összegyűjtöttünk 5 hajformázó kütyüt, amik elérhető áron garantálják számodra a lélegzetelállító hajkoronát:

Mágikus hajformázó

„Hogyan lehetnek olyan szép loknijai?” Mindig ez a kérdés motoszkál a fejedben, amikor egy dús hajú nő elhalad melletted? A válasz egyszerű: vagy a természet ajándékát viseli, vagy már ő is a mágikus hajformázót használja.

Helyezd tincseidet a csavaróba, és hagyd hogy a kütyü végezze a dolgát! Mivel a speciális anyag átengedi a levegőt, így pont olyan, mintha a szabad levegőn száradna a hajad. A végeredmény pedig: szemet gyönyörködtető, reklámfilmbe illő loknik!

2. Kettő az egyben hajvasaló és hajkefe

Egyenes hajról álmodozol, de szeretnéd elkerülni a felforrósodott vasalóbetétek roncsoló hatását? A 2 az 1-ben hajegyenesítő és hajkefe segítségével fésülés közben „hullám-mentesítheted” tincseidet.

Csak állítsd be a hajtípusodnak megfelelő hőfokot az LCD-kijelző segítségével, majd fésülködj meg a szokásos módon (csak ezúttal a kütyü használatával). Néhány perccel később pedig meg is csodálhatod az egészségesen ragyogó, nyílegyenes hajzuhatagot.

3. Hajfonó gép

Könnyedén és villámgyorsan szeretnél sodort tincseket készíteni? A hajfonó gép használatával ezt akár teljesen egyedül is megteheted. Találj ki egyedi frizurákat, és jelenj meg minden alkalommal új hajviselettel!

A szerkezetet gyerekjáték használni: csíptesd be a tincseket, nyomd meg a gombot, néhány másodperccel később pedig már kész is a hőn áhított hajköltemény.

4. Kontykészítő pánt

Kinek van ideje 1-2 órát rászánni egy tökéletes alkalmi frizura elkészítésére? Ha sietned kell, de a leengedett vagy a csuriba rakott hajnál többre vágysz, hívd segítségül a kontykészítő pántot! Pillanatok alatt, akár 8 különböző alakzatot is megformálhatsz.

Egy laza konty a cél? Nyisd szét a kütyüt, és tedd közé a hajad, majd tekerd fel a pánttal. Rendezettebb végeredményre vágysz? Kösd copfba a hajad, majd fogd közre a pántokkal, végül csavard körbe egy csiga alakba, vagy formáld tetszés szerint. A tökéletes frizura elérése ennyire egyszerű!

5. Mágikus hajkefe

Te is nehezen birkózol meg a kifésülhetetlennek tűnő gubancokkal? Olyan fésűt szeretnél, amivel könnyen át tudsz siklani a hajszálak között? A mágikus hajkefe sörtéit kifejezetten a nehezen kezelhető hajakhoz fejlesztették ki.

A kütyü fogai között fésülés közben a keletkező levegő áramlása természetes módon emeli meg a hajszálakat, a kefe hátoldalán elhelyezett tükörrel pedig még kényelmesebb és egyszerűbb lesz a fésülködés.

Ne csak álmodozz a tökéletes frizuráról, hanem készítsd el saját magad, mindössze néhány pillanat alatt! Ha pedig megállítanak, hogy mivel érted el a szemet gyönyörködtető végeredményt, nyugodtan súgd meg nekik, hogy honnan kaptad az ötletet! ?