Olvasni jó! És most azt is eláruljuk, hogy miért!

Szomorú tény, de be kell látni, hogy egyre kevesebb ember hajlandó könyvet ragadni. Nincs rá idő, túl nagy koncentrációt igényel, rontja a szemet és még sorolhatnánk…amikor mellőzni kell egy könyvet, a kifogások tárháza kifogyhatatlannak bizonyul. Pedig bizonyára sokan másképp gondolnák, ha tisztában lennének a betűk bogarászásának jótékony hatásaival.

Gondoltad volna például, hogy azok az emberek, akik hetente legalább 3 és fél órát töltenek szépirodalmi művek nyálazgatásával, ellenállóbbá válnak a betegségekkel szemben? Az elég nyilvánvaló, hogy az új világokba csöppenéssel fejleszthető a koncentrációs képesség, de arról valószínűleg még nem hallottál, hogy a stressz-szintedet néhány perc olvasással akár a felére is csökkentheted. Ez csak 3 apróság, ami miatt érdemes felcsapnod egy közeledben pihenő kötetet, és a művek élvezeti értéke még szóba sem került…

Sikerült meggyőznünk róla, hogy megéri egy pillantást vetned a könyvespolcra? Belátod végre, hogy az olvasójegy meghosszabbításának pozitív hozadéka is lehet? Amennyiben most hevesen bólogatsz, elértük a célunkat. Most azonban azokhoz szólnánk, akik a másik oldalt képviselik.

Könyvmolyok figyelem!

Amennyiben a szépirodalmi alkotások meghatározó szerepet játszanak az életedben, bizonyára veled is előfordult már, hogy elkezdtél olvasni egy könyvet, majd néhány órával később be kellett látnod, hogy nem tudsz tőle szabadulni. Ilyenkor nem számít a korgó gyomor, megszűnik a külvilág, sőt, még a hólyagfeszülés kellemetlen érzése is kiiktathatóvá válik. Igen ám, de mit lehet olyankor tenni, ha a párod ágyba parancsol, és a villany felkapcsolása szóba sem jöhet?

Ezentúl a sötétség sem akadály!

Szeretnénk bemutatni neked a betűfalók egyik legkedveltebb kütyüjét. A LED olvasólámpa segítségével anélkül folytathatod a képzeletbeli világban megkezdett kalandozásodat, hogy háló- vagy szobatársad ebből bármit is érzékelne.

A mindössze néhány milliméter vastag kütyü csak a könyved aktuális lapjait világítja be, és zavaró fényforrás helyett szemnyugtató segédeszközként siet a segítségedre. Nem számít, hogy utazni vagy csak éppen lefekvéshez készülődsz, bárhová könnyedén magaddal viheted, lapszerű kialakításának köszönhetően pedig könyvjelzőként is használhatod.

Nagyon jól ismerjük azt az érzést, amikor egy magával ragadó történettől szinte képtelenség elszakadni. Ezek azok az éjszakába nyúló helyzetek, amikor a LED olvasólámpa a legjobb barátodnak bizonyul majd!