Oldd a feszültséget, erősítsd az immunrendszered!

Egy kimerítő munkanap után belépve otthonod ajtaján minden bizonnyal Te is csak arra vágysz, hogy elterülj a kanapén és kikapcsold az agyad. Pedig tudod, hogy jót tenne egy kis testmozgás, ott motoszkál a fejedben, hogy rendbe kéne raknod a lakást, ráadásul még egy esti baráti beszélgetést is beígértél korábban. Úgy érzed, hogy képtelen vagy mindezeket megtenni? Ilyenkor kell bevetni egy trükköt!

Az aktív, dolgos hétköznapokhoz elengedhetetlen, hogy az egészségi állapotod rendben legyen, és az energiaszinted is az ideális tartományban mozogjon. Van ötleted, hogyan lehetne ezeket biztosítani? Íme egy-két jó tanács:

Egyél rostban gazdag zöldségeket, gyümölcsöket, élőflórás joghurtot, és alkalmanként iktass be egy léböjt-kúrát (ennek pontos menetéről érdemes egyeztetned a kezelőorvosoddal)!
Tölts minél több időt a szabadban, és mozogj amikor csak tudsz!
Biztosítsd szervezeted számára a megfelelő mennyiségű és minőségű alvást!

Az imént felsorolt javaslatokat mindenkinek fontos megfogadnia, ezek mellett pedig érdemes bevetni egy speciális kütyüt, amivel az immunrendszered acélosítása mellett, az energiaszintedet is felpörgetheted.

A talpadon minden fontosat megtalálsz!

Hallottál már a reflexológiáról? A hagyományos kínai elve­ken és megfigyeléseken alapuló ősi gyógymód lényege, hogy a szervek működését a kézen és a lábfejen található bizonyos pontok ingerlésével képesek vagyunk be­folyásolni. Na, de mit és hogyan kell nyomkodni? A talpmasszírozó relax szőnyeg tudja rá a választ (a talptérképet ide kattintva tekintheted meg)!

A rücskös felületen sétálva a domborulatok stimulálják a talpad reflexológiás pontjait, amik masszírozása javítja a vérkeringésed, megnyugtatja az idegrendszered és a megfeszült izmaidat is ellazítja. Egy fárasztó nap végén, az órákon át tartó álldogálás vagy rohangálás után jól fog esni 15 perc séta a relax szőnyegen. Néhány pillanat, és úgy fogod érezni magad, mintha kicseréltek volna!

Pezsdítsd fel a tested!

A szőnyeg alkalmazása nem követel tőled izzadságcseppeket vagy értékes órákat a pihenőidődből. A néhány perces, megerőltetés nélküli sétával erősítheted az immunrendszered, beindíthatod a méregtelenítő folyamatokat, növelheted az energiaszintedet, és levezetheted a felgyülemlett feszültséget.

Építsd be mindennapjaidba a talpmasszírozó relax szőnyeg használatát, és vedd könnyebben az akadályokat!