Ő majd elvégzi helyetted a piszkos munkát!

Egy kimerítő nap után elterpeszkedsz a kanapán, kifújod magad, ellazulsz, majd körbenézel a szobán, és szívfacsaró látvány fogad: a földön áll a por, morzsák és porcicák hevernek mindenhol, ráadásul a kiskedvenced elhullajtott szőrszálai is lassan egybefüggő réteget alkotnak a padlón. Ilyenkor vagy erőt veszel magadon, és nekilátsz egy alapos takarításnak, vagy segítségül hívsz egy apró robotot.

Vannak, akik stresszlevezetésként tekintenek rá, de az emberek többsége inkább bosszantó plusz feladatként éli meg a takarítást. Ez teljesen érthető, hiszen kinek van kedve hétköznap, munka után nekilátni felsöpörni? Azt mondod, hogy ott a hétvége? Az nem éppen arra szolgálna, hogy feltöltődjünk, és kipihenjük az elmúlt napok fáradalmait? A porszívózás nem éppen úgy hangzik, mint ami segíteni tudna ebben…

Bizonyára Te is hallottál már azokról a szuper szerkentyűkről, amik súlyos százezrekért azt ígérik, hogy helyetted takarítják ki a lakást. Vannak olyanok, akik megengedhetik maguknak, hogy beruházzanak egy ilyen luxus segítőtársa, de több mint valószínű, hogy a Ti háztartásotok is nélkülözi az ehhez hasonló szerkezeteket. Mit szólnál hozzá, ha a takarítórobotok kistestvérét mindössze néhány ezer forintért Te is beszerezhetnéd?

A takarító gombóc akcióba lendül!

A mini seprű robotot azért fejlesztették ki, hogy levegye a válladról a mindennapos takarítás terhét. Semmi mást nem kell ugyanis tenned, csak bekapcsolni a mikroszálas réteggel ellátott gombócot, és szabadjára engedni a lakásban. Ezután már csak ki kell nyújtóztatnod a végtagjaidat, és figyelheted, ahogy az önjáró robot elvégzi helyetted a piszkos munkát.

A szerkezetet borító speciális réteg kíméletlenül vonzza magához az útjába kerülő szennyeződéseket, a szőnyeget kivéve bármilyen járólapról hatékonyan tünteti el a port, a haj- és szőrszálakat, valamint a lakásban széthordott morzsákat. Egy gombóchoz ráadásul 4 különböző színű borítás is jár, így takarítás után nyugodtan kimoshatod, mindig lesz kéznél egy tiszta darab.

Nincs akadály!

Na, de mi a helyzet olyankor, ha a söprögető robot egy falnak vagy bútornak ütközik? Ilyenkor sincs semmi gond! A kütyüt működtető egység folyamatos mozgásra készteti a takarító gombócot, így amint valamilyen akadállyal találja szembe magát, automatikusan egy másik irányba halad tovább.

Kiskedvenced is imádni fogja!

A söprögető robot a járólapok tisztogatása mellett háziállatod átmozgatását is vállalja! Nem csak helyetted dolgozik, hanem unatkozó kiskedvencedet is képes szórakoztatni. Kevés olyan négylábú létezik ugyanis, aki ellen tudna állni egy ilyen izgő-mozgó színes gombolyagnak. Ráadásul – amennyiben szeretnéd – még azt is beállíthatod, hogy a kütyü hangokat adjon ki, ezzel is tovább fokozva a szőrmókod kíváncsiságát.

Pihenés vagy takarítás? Többé nem kell választanod! A mini seprű robot átvállalja tőled az izzasztó feladatot!