Ő is megérdemli a törődést!

Rendszeresen használod munkába menet, segítségül hívod nagybevásárlások során, és kirándulások alkalmával is számíthatsz rá. Ő az egyetlen, aki időjárási viszonyoktól függetlenül, bármilyen helyzetben hű társként támogat. Nem érdemel meg annyit, hogy alkalomadtán kívül-belül alaposan kipucold? Dehogynem!

Nem számít, hogy újonnan vagy használtan vetted, több milliót vagy néhány százezer forintot költöttél rá, tele van szépséghibákkal vagy makulátlan az állapota, autód tisztán tartásáról soha ne feledkezz meg! Ha odafigyelsz arra, hogy minden nap frissen mosott ruhában jelenj meg, járgányodnak is add meg néha azt az örömet, hogy gazdájához méltón csilloghasson!

Ne az öblítés legyen az utolsó lépés!

Az önkiszolgáló autómosók az elmúlt években gombamód elszaporodtak. Biztosak vagyunk benne, hogy a Te lakhelyed közelében is találni lehet egyet. A helyszín tehát már megvan. Mielőtt azonban elindulnál, ne felejtsd el magadhoz venni a pénztárcát és az autó szárító törölköző!

A négykerekűk megpucolásakor a legtöbb ember elköveti azt a hibát, hogy megfeledkezik a legutolsó lépésről. Megvolt az öblítés, megtörtént a mosószer használata, végül pedig a wax is felkerült. Ezek után Te is rálépsz a gázpedálra, és hagyod, hogy a szél elvégezze jótékony hatását? Ezzel sajnos nem csak a vízcseppek nyomai maradnak meg a karosszérián, hanem a port is mágnesként szippantja fel tisztára csutakolt gépjárműved.

Haszontalan anyagdarabok helyett

Hagyományos társaival ellentétben az extra nedvszívó kendőt azzal a céllal fejlesztették ki, hogy minden egyes járgányodon rekedt folyadékcseppet magába szippantson. A csavart és pihe-puha mikroszálak ráadásul autód fényezésében sem tesznek kárt, és garantálják, hogy foltmentes legyen a végeredmény.

Szeretnéd, hogy az autómosóból kigördülve hosszú napokon keresztül élvezhesd, hogy megszabadultál a gépjárművedre rakódott szennyeződésektől? Soha ne felejtsd el a legutolsó lépést! Vesd be az autó szárító törölköző!