Nyugodtan felveheted a kivágott ruhát!

Egy ünnepi eseményen elegánsan és mutatósan akarunk megjelenni. Igaz, hogy halomszámra tornyosulnak a szebbnél szebb göncök a szekrényünkben, de jobb szeretünk minden alkalomra új ruhában menni. Nincs is ezzel semmi gond…egészen addig, amíg a melltartónk pántja megálljt nem parancsol…

Ugye veled is előfordult már, hogy kinéztél magadnak egy csinos kis koktélruhát, felpróbáltad, minden része tökéletesen passzolt, majd a tükörben megpillantottad, hogy a csinos hátsó kivágást teljesen tönkreteszi a melltartód rögzítőpántja? Ilyenkor két dolgot tehetsz: vagy visszaakasztod a hőn áhított hacukát, vagy bevetsz egy trükköt, amivel láthatatlanná varázsolhatod a cicfixedet.

Nincs szükséged új melltartók beszerzésére!

Nyugi, nem azt javasoljuk, hogy hagyd szabadon lógni domborulataidat, és arra sem szeretnénk rábeszélni, hogy speciális kialakítású, méregdrága kebelrögzítőket szerezz be. Továbbra is nyugodtan használhatod kedvenc melltartóidat, mindössze egy apró kiegészítővel kell megtoldanod őket!

A rejtett melltartószalagnak köszönhetően a hátul kivágott felsőrészek többé nem okozhatnak kellemetlenségeket, ugyanis a kütyü használatával megteremtheted annak az illúzióját, mintha mellőzted volna a kebelrögzítő felvételét.

Idomaidat a hagyományos módon „fixálhatod”, csak ezúttal annyit kell másképp csinálnod, hogy melltartód kapcsos részeit nem egymáshoz, hanem a kiegészítő pánthoz rögzíted. A szalagot a hasadon átvezetve pedig már meg is oldottad a kikandikáló cicifix problémáját.

Ne a fehérneműid döntsék el helyetted, hogy milyen ruhadarabokat vegyél fel! A rejtett melltartószalag használatával akár a legmerészebben kivágott estélyiket is nyugodt szívvel magadra öltheted!