Nyomtass! Bármit, bármikor, bárhol!

Belegondoltál már, hogy az életedben hány olyan helyzet van, amikor jól jönne, ha kéznél lenne egy nyomtató? Ha el is gondolkodtál már ezen, valószínűleg gyorsan el is hessegetted a gondolatot, amikor eszedbe jutott, hogy a sokszorosító gép nagysága miatt erre nincs lehetőség. Ezzel nehéz vitatkozni…mi mégis megpróbálunk!

Amikor digitális dokumentumok papírra vetésére van szükséged, akkor két lehetőséged van: vagy elmész egy közelben lévő nyomtatóba (feltéve, hogy találsz olyat, ami nyitva van), vagy az otthoni printeredet izzítod be, és összeteszed a kezeidet, hogy legyen még benne tinta. Mit szólnál egy harmadik lehetőséghez?

Puska, üzenet, ajándék, emlék

A hordozható, mini POS nyomtató bármikor, bárhol és bármilyen helyzetben a segítségedre siet majd:

  • Dolgozatírás előtt állsz, és jól jönne egy kis segítség? Írd össze a legfontosabb tudnivalókat, és nyomtasd ki a csengő megszólalása előtt.
  • Üzenetet hagynál a lakótársadnak vagy összeírnád a bevásárlólistát, de se papírt, se tollat nem találsz? Pötyögd be az üzenetedet a mobilodba, és kattints a printelésre.
  • Szeretnéd különlegessé tenni az ajándékodat egy személyre szóló levéllel? Válaszd ki a legjobb képet a telefonodból, írj hozzá néhány sort, és hagyd, hogy a mini nyomtató végezze a dolgát!

A hordozható mini nyomtató vezetékek nélkül képes kapcsolódni a telefonodhoz, így csak a mobilodra lesz szükséged, ha a képernyőn látható szöveget vagy képet néhány másodperccel később már egy papírlapon szeretnéd látni. Minek töltenéd azzal az időt, hogy kézzel kimásolod a dolgokat, amikor csak egyetlen gombnyomással is megoldhatod.

Egy csepp tintára sem lesz szükséged!

Igaz, hogy csak fekete-fehéren nyomtathatsz a kütyüvel, viszont soha nem kell foglalkoznod a tintapatronok cserélgetésének a problémájával. Ez a kompakt szerkezet ugyanis hőnyomtatással működik, így sose fogy majd ki belőle a tinta.

Mielőtt elindulsz valahova, dobd be a táskába a hordozható, mini POS nyomtatót. Meg fogsz lepődni, hogy milyen sokszor kapod majd elő.