Nyissatok új dimenziót az építőkockák világába!

Van az a bizonyos játékszer, amit szinte a világ minden szegletében ismernek, és nehéz úgy felnevelni egy gyermeket, hogy ne ajándékoznánk meg legalább egyszer egy ilyen készlettel. Igen, bizonyára már kitaláltad, a Lego-ról beszélünk. Amennyiben nálatok is vannak ilyen építőkockák, és csemetéd imádja rakosgatni az apró elemeket, akkor egy szuper hírrel tudunk szolgálni: még izgalmasabbá varázsolhatod a játékát!

Gondoltad volna, hogy már több, mint fél évszázada szórakozhatunk a Dániából világhódító útra indult játékszerrel? Ez az oka, hogy minden bizonnyal már a Te kezeid között is megfordult a strapabíró műanyagból fröccsöntött rücskös játékszer.

Az apró kockák különlegessége abban rejlik, hogy használatuk során bárki szabadjára engedheti a fantáziáját, és csak a képzelet szabhat határt a megalkotott remekműveknek. Egy apró probléma azonban felmerülhet építkezés közben. Miért csak az asztalnál vagy a földön ülve lehet élvezni az építkezést? Eddig tényleg csak erre volt lehetőség, de feltaláltak egy szuper kiegészítőt, amivel akár teljesen a feje tetejére állíthatjátok a Lego-világot!

Ezentúl akár a plafonon is építőkockázhat

Az öntapadós építőkocka szalag használatával elfelejthetitek azt a nagy lapos elemet, ami minden építkezés kiinduló eleme. Ezentúl nem lesz keretek közé szorítva a gyermeked.

Eljött az idő, hogy a lakás minden egyes szegletét bevonjátok a játékba. Legyen szó a szekrény oldaláról, az asztal lábáról, az ablak üvegéről vagy akár a plafonról. Az öntapadós kialakításnak köszönhetően szinte bármilyen felületen elkezdhető az építkezés.

Többé nincsenek korlátok

Az igazán nagy szabadságot viszont nem a ragadós felület, hanem a kütyü kötöttségek nélküli alakíthatósága és rugalmassága jelenti. Nincs megszabva ugyanis, hogy csak egy 10×10-es vagy 20×20-as felületen dolgozhattok. Úgy csavarhatjátok, ahogyan csak szeretnétek, egy olló segítségével pedig bármilyen alakzatot kialakíthattok belőle, ami alapul szolgálhat a kockák pakolgatásához.

Fiú, lány, kicsi, nagy, nem számít. A Lego-t minden gyerek szereti. Az öntapadós építőkocka szalaggal új szintre emelheted az építkezést, és biztosíthatod csemetédnek, hogy szabadjára engedhesse a kreativitását.