Nincs többé vakító nap és fényszóró!

Annyira vakít a nap vagy éjszaka a szembe jövő autós fényszórója, hogy azt sem látod, melyik sávban haladsz? Félsz, hogy balesetet okozol? Ne válj egy baleset ártatlan áldozatává! Előzd meg a bajt!

Mindannyian tudjuk, milyen zavaró és egyben balesetveszélyes, amikor vezetés közben teljesen elvakít a nap, vagy amikor télen a frissen hullott hó okozta vakító fehérségtől hunyorogsz. Ami ennél is zavaróbb, ha az éjszakai vezetésed során a szembe jövő autó fényszórója veszi el látásod. Mindezeket nem kell tovább tűrnöd! Most hoztunk neked egy megoldást arra, hogy autód vezetése közben semmilyen külső körülmény ne gyengítse el látásod! Ezzel a kütyüvel elkerülheted a vakító fényforrások különösen kellemetlen hatását és megóvhatod saját magad, valamint családod testi épségét azzal, hogy nem adsz esélyt a balesetnek!

Ez a kütyü nem más, mint a látást segítő plexi! A látást segítő plexi 2 különálló plexilapot foglal magába, melyeket napszaknak megfelelően váltogatni szükséges. Az egyik lapot napközben javasolt alkalmazni a vakító nap és a hó elleni védelem érdekében, a sárga plexilapot pedig éjszaka a szembe jövő forgalom ellen.

 

Látást segítő plexi vs hagyományos napellenző: 3 – 0

Nem zavar a kilátásban

A hagyományos plexi, használata során hatalmas teret kitakar a látóterünkből, ezért nem a legalkalmasabb és legbiztonságosabb megoldást nyújtja számunkra a vakító fényforrások ellen. A látást segítő plexi megalkotása során különös hangsúlyt és odafigyelést kapott, hogy a termék semmilyen holtteret ne képezzen, hisz azzal korlátozná a sofőr látóterét. Ezért a termék átlátszó, színezett plexiként jött létre.

Kiválóan megszűri a vakító fényforrásokat

A színezett, átlátszó plexiket olyan gyártási technológiával hozták létre, hogy az tökéletesen megszűrje a sofőr számára, az adott napszakon belüli vakító fényforrásokat. Ezáltal sokkal kényelmesebbé és biztonságosabbá téve a vezetést.

Javítja az éjszakai látást

Az éjszakai plexi sárga színének köszönhetően nem csak megszűri a szembe jövő erős fényforrásokat, de javítja a látási viszonyokat is. Különösen ajánlott olyan sofőröknek, akiknek látásuk nem az igazi és ezt leginkább éjszaka érzékelik!

Ne felejtsd el, szemed a pályán! KATTINTS IDE és rendeld meg még ma a látást segítő plexit!