Nem szabad a szobában enni? Dehogynem!

Egy kimerítő nap után Neked is az jelenti a kikapcsolódást, ha elterpeszkedhetsz a kanapén, és bekapcsolhatod a tévét? Ezzel teljesen egyetértünk, hiszen ilyenkor végre már nem kell gondolkodnunk, elengedhetjük magunkat, és kiereszthetjük a felgyülemlett feszültséget. Este, kanapé, tévé…a teljes ellazuláshoz Neked nem hiányzik még valami?

Nagyon kevés olyan háztartással lehet találkozni ma Magyarországon, ahol ne lenne legalább egy televízió a nappaliban vagy a hálószobában. Sokan elzárkóznak az előre szerkesztett, reklámokkal teletűzdelt műsoroktól, de egy izgalmas sporteseményt vagy egy látványos filmet mindannyian bármikor szívesen megnézünk.

Amikor moziba megyünk a popcorn és a nachos szinte kötelező tartozéka a filmnézésnek. Egy sporteseményen a szotyi és a tökmag hasonlóan fontos szerepet tölt be. Miért lenne ez másképp, amikor otthon, a tévén keresztül nézünk meg egy filmet, vagy a fotelben gubbasztva, mackóalsóban kiabálva szurkolunk a hazai csapatnak?

Emeld magasabb szintre a nassolás élményét!

A szotyi- és nasitál használatával nyugodt szívvel fogyaszthatod el a kanapén ülve kedvenc harapnivalódat, ráadásul búcsút inthetsz a földön heverő maghéjaknak, vagy a szobában szétdobált – és mindent összekenő – csomagoló papíroknak.

Ezt a vidám kinézetű kis kütyüt úgy álmodták meg a tervezői, hogy egyszerre legyen praktikus és kényelmesen használható. Gömbölyded formájának köszönhetően tökéletesen belesimul az öledbe, de sík felületen, például a dohányzó asztalon is stabilan elhelyezhető. A kütyü felső, mélyített részébe teheted kedvenc ropotgatnivalódat – szotyit, chipset, kekszet vagy valamilyen gyümölcsöt –, a mosolygó szájra emlékeztető üreges részbe pedig beledobhatod a szemetet – a mag- és gyümölcshéjat vagy a csomagoló papírokat.

A tárolót egyetlen mozdulattal ketté nyithatod, így a felgyülemlett hulladékot könnyedén eltávolíthatod, a kütyü kitisztítását pedig kényelmesen elvégezheted. Amennyiben nincs erőd a mosogatáshoz, nyugodtan beteheted a mosogatógépbe is!

Nincs tévé? Kapd elő a mobilt!

Olyan helyen vagy, ahol nincs lehetőséged bekapcsolni a tévét? Csak vedd az öledbe a nasitálat, helyezd el rajta a mobilodat, szórd ki a nasit, és add át magad az élvezeteknek! A telefon rögzítésére kialakított mélyedéseknek köszönhetően stabilan, és ideális dőlésszögben élvezheted a mobilon lejátszott tartalmakat, kedvenc ropogtatnivalóid pedig karnyújtásnyira lehetnek tőled.

Nyugodtan eltörölheted „a nappaliban és a hálószobában tilos enni” szabályt, hiszen a szotyi- és nasitál használatával bárhol, bármikor, kényelmesen és szemetelés nélkül ropogtathatod az ínycsiklandozó falatokat!