Nem kéne ezt ennem, de olyan finom…

A különböző ínycsiklandozó ropogtatnivalókat minden bizonnyal azért találták ki, hogy megkísértsenek bennünket. Egészségtelenek, nincs rájuk szükségünk, sok esetben elszomorítóan drágák, viszont irtózatosan FINOMAK! Mit szólnál hozzá, ha mutatnánk Neked valamit, aminek a segítségével kedvenc nasidat saját magad, tartósítószerek és egyéb felesleges adalékanyagok nélkül készíthetnéd el?

Nekünk nyugodtan bevallhatod…havonta egyszer-kétszer ugye nálatok is megcsörren és kinyílik egy-két chipses zacskó? Nincs is ezzel semmi probléma. A hangsúly a mértékletességen van, és ha teheted, válaszd az egészségesebb alternatívát!

Oldozz fel atyám, mert vétkeztem!

Amennyiben próbálsz odafigyelni az étkezésedre, és előtérbe helyezed az egészséges táplálékokat, bizonyára ritkán tudod lelkiismeret-furdalás nélkül elmajszolni kedvenc rágcsádat. Éppen ezért találtak ki egy praktikus kis szerkezetet, aminek a segítségével bűntudat nélkül „bűnözhetsz”.

A házi chips készítőt az egész család imádni fogja! Csak néhány szem burgonyára lesz szükséged, és pillanatok alatt elkészítheted a friss, ropogós és adalékmentes finomságot. A beépített vágóeszközzel egyszerűen és egyenletes vastagságú darabokra szeletelheted fel a krumplit. Ezután semmi más teendőd nincs, csak öblítsd el, majd helyezd a rendszerező tartóba a burgonyakorongokat, és hagyd, hogy a mikrohullámú sütőd aranybarnára pirítson minden darabot.

Ha így készíted, egészséges is lehet!

Amennyiben nem ragaszkodsz a megszokott ízekhez, érdemes megpróbálnod almából, répából vagy cukkiniből elkészíteni az ínycsiklandozó falatokat. Így nem csak finom, de tápláló és egészséges chipsek születhetnek.

Ne mondj le a nassolás élményéről! Csak az alapanyagra és az elkészítés módjára kell odafigyelned. A házi chips készítő használatával végleg búcsút inthetsz az előre csomagolt változatnak!