Nem csoda, hogy ragaszkodsz hozzá…

Vannak olyan eszközök az életünkben, amik szinte minden nap a kezünk alá dolgoznak, és áldjuk az eszét a feltalálóknak, akik megálmodták őket. Richard Drew-ról hallottál már? Bizonyára nem sokat mond a neve, pedig egy olyan kütyüt teremtett meg, amiről a hétköznapok során nehezen tudnál lemondani.

Ajándékok csomagolása, tárgyak rögzítése, iskolai felszerelések befedése, képek felragasztása. Gondoltad volna, hogy a cellux már lassan 100 éve segíti ki az emberiséget a legváltozatosabb helyzetekből? Ha szétnézel az asztalodon, biztosak vagyunk benne, hogy Te is találsz legalább egy tekercset, és az is elég valószínű, hogy nem olyan rég használtad valamire. Az univerzális segítőtársnak azonban van néhány elég bosszantó tulajdonsága…

Ne hagyd, hogy felpumpálja a vérnyomásod!

Szokták mondani, hogy „minden rosszban van valami jó”, és ez a legtöbb esetben fordítva is igaz. A sokoldalú ragasztószalag ugyanis pillanatok alatt képes elérni, hogy megemelkedjen a pulzusod és a vérnyomásod:

1. Olyan helyekre ragad oda, ahova nem szeretnéd.
2. Miután összetapicskoltad, nem tapad megfelelően.
3. Ha nem jelölted meg, percekig bíbelődhetsz a tekercs végének a megtalálásával.

Bosszantó dolgok, nem igaz? Mit szólnál hozzá, ha anélkül használhatnád a celluxot, hogy ezekkel szembe kéne nézned?

Csináld úgy, mint a profik!

Az automatikus ragasztószalag adagolóval soha többé nem kell elpocsékolnod egyetlen centiméter tapaszt sem. Ezentúl mindig csak annyi cellux gördül le, amennyire valóban szükséged van, és többé nem fordulhat elő, hogy a körmöddel kelljen keresgélned a tekercs elejét.

A kütyü sokkal többet nyújt mint egy hagyományos cellux tartó szerkezet. Miután megtöltötted, eldöntheted, hogy folyamatosan adagolja a ragasztószalagot vagy inkább egyenletes, néhány centiméteres darabkákat szeleteljen fel Neked. Hozzá sem kell érned a ragadós réteghez, a zsíros ujjlenyomatokat elkerülve pedig 100%-os tapadást biztosíthatsz.

1. Görgesd végig a ragasztandó felületen!

2. Adagolj egyenletes darabokat!

Gyakran megfordul a kezedben a cellux? Akkor hogy-hogy nem szerezted még be az automatikus ragasztószalag adagolót? A karácsony közeledtével biztosak vagyunk benne, hogy hasznos kis segítőtársat veszel magadnak! ?