Nehezen megy az ébredés? Ez majd segít felkelni!

A hajnali órákban csörömpölő ébresztőóra kegyetlen hangját mindannyian a hátunk közepére kívánjuk, mégis szükségünk van rá, hogy időben el tudjunk indulni. Veled is előfordult már, hogy a vekker vagy a mobiltelefon hatástalanítása után újra elbóbiskoltál? Esetleg Te is az a fajta vagy, aki többször benyomja a szundi gombot, hogy nyerjen még néhány kellemes másodpercet? A visszaalvás csalogató lehet, a késést viszont kevesen nézik jó szemmel.

Telefonod szundi gombja az egyik „legveszélyesebb” dolog, ami munkába indulás előtt megkísérthet. Sorozatos nyomogatásával megkockáztatod, hogy csak akkor ébredsz fel, amikor már réges-régen dolgoznod kéne. A „csak pihentetem még egy picit a szemem” jellegű mondatokat senkinek sem kell bemutatni. Lefogadjuk, veled is előfordult már, hogy heves szívdobogás mellett pattantál ki az ágyból, mert a néhány perces pihenésből fél órás szundikálás lett.

Az ideális ébresztő nem hagyja, hogy ismét álomba szenderülj!

Ébresztőóra? Egyetlen mozdulat. Mobiltelefon? Szintén, csak érte kell nyúlnod. Hagyni, hogy majd a bioritmusodnak köszönhetően időben felébredsz? Ha munkába készülsz, ezzel érdemes óvatosan bánni.

Szeretnél magad mellet tudni egy olyan szerkezetet, ami soha nem hagy cserben, és kialakításának köszönhetően nem engedi, hogy egyetlen mozdulattal elhallgattasd? Az ébresztő szőnyeg garantáltan el fogja érni, hogy kidugd a lábad a paplan alól.

A beépített szenzorral ellátott szerkezetet legalább 3 másodpercig érintened kell a lábaddal ahhoz, hogy elhallgasson. Bizony-bizony. Ki kell bújj az ágyból, hogy elnémuljon az ébresztő. Ez lehet, hogy reggelente nem esik majd jól, de a flanel és memóriahabos szőnyeg puha felülete kárpótolni fog a kellemetlenségért.

Ezt a varázsszőnyeget Aladdin is megirigyelné!

Nem akarsz még felkelni, de szeretnéd megtudni, hogy mennyi az idő? Egyetlen érintéssel előhívhatod a szőnyegbe épített digitális órát. Az idegesítő sípolás helyett pedig bármilyen zenét vagy motivációs szöveget beállíthatsz, így biztosan kellemes lesz az ébredés (már amennyire egy kötelező ébredés kellemes lehet…). A szerkezet energiafogyasztása miatt pedig ne aggódj: a kijelző alacsony fogyasztású ledekkel világít, így hosszú időn keresztül bírni fogják az elemek.

Állítsd be a kedvenc dallamod, ébredés után lépj rá a pihe-puha szőnyegre, és indítsd boldogan a napot!