Nehezen indul a reggel? Nem akarsz sok időt tölteni a reggeli elkészítésével? Megváltoztatja a reggeli rutinod ez a kütyü!

Neked hogy indul egy reggeled? Gondolom, az első lépés, hogy kinyitod a szemeid és próbálsz kikászálódni a kényelmes ágyból. Ezután elindulsz a fürdőszobába és a mosdóba, majd felöltözöl és nekiállsz kiötleni, hogy milyen reggelit is készíts. Feltéve, hogy szoktál egyáltalán reggelizni. Remélem, nem kell hangsúlyoznom, hogy milyen fontos is a megfelelő mennyiségű és minőségű első étkezés.

Tehát, amennyiben szoktál reggelizni, biztos vagyok benne, hogy a tojás valamilyen formában elég gyakran szerepel az étlapodon. Az elkészítési módok közül neked melyik a kedvenced? A tükörtojás vagy a rántotta? Legyen bármelyik is, az elkészítési mód hasonló, legalábbis annyiban mindenképp, hogy kell egy megfelelő minőségű serpenyő, olaj és persze a tojások. Valamint, fel is kell törni a tojást egy másik edényben. Én már ezen a ponton szoktam fogni a fejemet, hogy mennyi mosatlan keletkezik (és legszívesebben hagynám a fenébe az egészet). Majd következik a kritikus rész, a sütés. Itt játszik fontos szerepet, hogy megfelelő minőségű legyen a serpenyő. Ugyanis, ha nem az, akkor szinte biztosan le fog tapadni a tojás, hiába teszünk bele olajt is. Mindezek után végre kiszedhetjük egy tányérra a reggeli rántottát vagy tükörtojást és jóllakhatunk. Mennyi idő ez összességében? 20 perc? Szerintem kiegyezhetünk abban, hogy ez egy legalább 20 perces tortúra reggelente.

Nem titok, hogy nem rég dolgozom a KütyüBazárnál. Azonban, ilyen rövid idő alatt is számos hasznos kütyüt volt alkalmam kipróbálni. Egy annyira elnyerte a tetszésem, hogy vásároltam is belőle. És hogy melyik volt az? A tojásmester, amely megkönnyíti a reggelt. Az olyan embereknek, mint én, akiknek valóságos rémálom a reggel óriási segítség lehet ez a kütyü.

Kezdjük a legfontosabbal: elképesztően finom ételeket lehet vele készíteni (nem csak tojásból, ha kíváncsi vagy rá, hogy milyen finomságok készíthetőek még vele, kattints IDE) Másodsorban, meggyorsítja a reggeli rutint, nem kell a serpenyő mellett állnom és a tojásra figyelnem. Harmadrészt pedig, mentesít a mosogatás alól! Biztos vagyok benne, hogy az motoszkál a fejedben, hogy hogyan működik? Hogyhogy nem kell mosogatnom, ha ezt használom?

A működése rendkívül egyszerű és igazából még szórakoztató is reggelente nézni, ahogyan készül az ételem, miközben én még félig alszom. Először is, feltöröm a két tojást, majd beleöntöm a felső nyílásba. Ezt követően, hogy ne kelljen egyáltalán mosogatnom, én egy hurkapálcát is be szoktam szúrni a tojások közé, ahogy a videón és a lentebb lévő képen is látszik.

Ezután várom, hogy kigyulladjon a zöld jelzőfény, amely azt jelzi, hogy elkészült a reggelim. Nem kell rá sokat várnom. Épp annyit, míg megiszom a reggeli kávémat, 4-5 percet. És, mint említettem közben nézem, ahogy kiemelkedik a tojásmesterből az elkészült tojás, amely igen szórakoztató látványt jelent. Miután elkészült, nemes egyszerűséggel elfogyasztom a hurkapálca segítségével, amelyet igen előrelátóan (azt is mondhatnám, hogy a lustaság találékonnyá teszi az embert) elhelyeztem benne, hogy megússzam a mosogatást.

A reggeli után pedig nincs más, mint munkába indulni…

A régebb óta itt lévő munkatársaktól megtudtam, hogy az irodában is gyakori vendég a tojásmester. Egyszerűségének és gyorsaságának hála gyakran készül a munkahelyen is nassolni való a segítségével. Mindegyikőnk egyetért abban, hogy remek ételek készíthetőek vele és ami a legjobb, hogy mindez irodai környezetben is lehetséges. Hiszen, gyakorlatilag nincs hulladék és rendkívül tiszta is a működése.

Felkeltette az érdeklődésed a tojásmester? Itt megrendelheted: https://kutyubazar.hu/16609-tojasmester-html.html