Néhány mozdulattal keményre verheted!

Egy vérbeli háziasszony és egy igazi nagymama legnagyobb erősségei között szerepel az ínycsiklandó sütemények készítése. A hosszú évek során megszerzett tapasztalatok és a sütésbe fektetett szeretet olyan ötvözetet alkotnak, ami garanciát jelent a mennyei nyalánkságokra. Ezzel a ténnyel nem is nagyon lehet vitatkozni, azt azonban be kell látni, hogy minden konyhatündér csak félkarú óriás lenne a keze alá dolgozó ketyerék segítsége nélkül…

Egy bejáratott fakanál, egy élesre fent kés vagy egy ideális méretű tepsi nélkül nehezen képzelhető el tökéletes végeredmény. Na és mi a helyzet, ha a legtöbb sütemény alapvető hozzávalóját, a keményre vert tojás- vagy tejszínhabot szeretnénk elérni? Segítünk!

Hogyan érhető el a tökéletes állag?

1. A hab elkészítéséhez a 3-4 napos tojásfehérje a legalkalmasabb, és érdemes arra is odafigyelned, hogy szoba-hőmérsékletű legyen az alapanyag.

2. Egy csipet só vagy néhány csepp citromlé hozzáadásával könnyebben elérheted a kívánt végeredményt.

3. Tartsd szem előtt, hogy a hab gyorsan összeeshet. Amint elérted a szükséges keménységet, azonnal add hozzá a többi hozzávalóhoz.

Milyen eszközt érdemes használni?

Az ideális keménység elérése villával vagy hagyományos kézi habverővel rengeteg erőkifejtést és időt igényel, elektromos készülék pedig nem található minden háztartásban, vagy előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor nem lehet segítségül hívni a technika csodáit. Na, de mit lehet ilyenkor tenni?

Ha gyorsan, hatékonyan, áram használata nélkül szeretnél kemény habot, a nyomásra forgó kézi habverő az ideális választás a számodra. Speciális kialakítása miatt erőfeszítés nélkül, pillanatok alatt bármit csomómentesre keverhetsz, kompakt kialakításának köszönhetően pedig közvetlenül a főzőedényben, vagy akár egy pohárban is tudod használni.

Csak fel és le, ennyi az egész!

Markold meg a kütyü fogókáját, majd pumpáló mozdulatokkal pörgesd be a fejrészt. Mindössze néhány mozdulatra lesz szükséged, és akár a keverőtálat a fejed fölé emelve is ellenőrizheted a hab állagát.

Szeretnéd meglepni a családot egy ízletes süteménnyel? Hívd segítségül a nyomásra forgó kézi habverőt, és kíméld meg magad az erőlködéstől!