Ne hagyd, hogy szívják a véred!

Egy tikkasztó nyári nap végén bizonyára Te is arra vágysz, hogy az éjszakai lehűlések alkalmával kiszellőztesd és felfrissítsd a környezeted. Igen ám, de mit teszel olyankor, ha a hűsítő ajtónyitások alkalmával olyanok is betévednek, akiket nem látsz szívesen?

Ha nincs felszerelve minden nyílászáródra szúnyogháló, nem kell bemutatnunk számodra az apró, de annál idegesítőbb hívatlan vendégek problémáját. Elég, ha néhány pillanatra résnyire kinyitod az ablakot, a következő percben szinte biztosan a füled mellett zümmög majd egy idegtépő vérszívó.

Az indulatos csapkodások után ilyenkor kerülnek elő a különböző ragasztószalagok vagy a mérgező anyagokat tartalmazó irtó készülékek, de sok esetben sajnos még így is maradnak repkedő élősködők. Kíváncsi vagy rá, hogy mi jelenthet igazán hatékony megoldást, ha már nem tudtad a lakásodon kívül tartani a szúnyogokat? Mutatjuk!

Mondj búcsút a csípésekkel teli éjszakáknak!

Az elektromos szúnyogirtó lámpa segítségével rövid időn belül megszabadulhatsz az összes bent rekedt vérszívótól. Mi a teendőd? Kapcsold le az összes fényforrást a lakásban, és hagyd, hogy a kütyü végezze a dolgát! A készülék fénye mágnesként fogja vonzani az idegtépő légi teremtményeket, ventilátorának hála pedig nem lesz menekvésük, beszippantja őket, és a készülék alján kialakított tárolóban rekednek.

Alacsony energiafogyasztásának köszönhetően nem kell tartanod a növekvő áramszámla miatt, éjjeli fényként is tökéletesen funkcionál, letisztult megjelenésének köszönhetően pedig nem fog kilógni a többi lakberendezési tárgyad közül. Csak kapcsold be, reggel pedig vess rá egy pillantást! Az összes idegtépő éjszakai betolakodó garantáltan rabságban lesz. Megtelt a tároló? Egyetlen mozdulattal kiürítheted a tartalmát.

 

Felejtsd el a zümmögést és a viszkető csípéseket. Üzemeld be az elektromos szúnyogirtó lámpát, és hajtsd nyugodtan álomra fejed a nyitott ablakok mellett.