Ne hagyd, hogy megdézsmálják a veteményest!

Veled is előfordult már, hogy a reggeli öntözésnél vetted csak észre, hogy a hetek óta dédelgetett palántáidat letaposta valami? Téged is a sírás szokott kerülgetni, amikor a levesbe szánt zöldségeket éjszakai betolakodók dézsmálták meg? Van egy jó hírünk! Kegyetlen csapdák és veszélyes mérgek nélkül is távol tarthatod a kellemetlenségeket okozó kártevőket!

A tavasz beköszöntével előkerülnek a fészerből a kerti szerszámok, beszerezzük a vetőmagokat, palántázunk, cserjéket ültetünk, mindent megteszünk annak érdekében, hogy jó érzés legyen kisétálni a kertünkbe.

Nem számít azonban, hogy mindent jól csinálunk, ha éjszakánként olyan betolakodók bukkannak elő, akik ellen nem tudunk hatékonyan védekezni, vagy kénytelenek vagyunk elpusztítani őket, ha szeretnénk tőlük végleg megszabadulni. Létezik azonban egy futurisztikus kinézetű kis szerkezet, ami anélkül tartja távol a rágcsálókat, és egyéb kistestű betolakodókat, hogy kárt tenne bennük.

Csak riaszd el, ne öld meg!

Amennyiben téged is nyugtalanítanak a kertedben, az udvarodon vagy a termőföldeden bóklászó idegen élőlények, akkor itt az ideje beszerezned a napelemes állatriasztót. Amint mozgást érzékel a kütyü, azonnal működésbe lép, és ultrahangokat kibocsájtva ijeszti el a kárt okozó apróságokat. Nem okoz nekik sérülést, csak tudatja velük, hogy semmi keresnivalójuk ezen a területen.

Csak illeszd egymásba az állatriasztó állványának darabjait, összeszerelés után szúrd le a földbe, majd hagyd, hogy a napsugarak segítségével az elemek feltöltődjenek. Egyetlen elemre vagy vezetékekre sem lesz szükséged a működtetésére, csak a napfény erejét kell segítségül hívnod. A beépített PIR szenzornak hála csak akkor aktiválódik a szerkezet, amennyiben elhalad előtte valami, más esetekben készenléti állapotba helyezi magát – így hosszú ideig működőképes marad.

Távol tartja, ami eddig idegeskedést szült!

Egerek, vakondok, rókák, nyulak, mókusok vagy egyéb kártevők lakmároztak eddig a földjeidről? Ezentúl nem lesz velük több problémád! Amennyiben kutyát vagy macskát tartasz a kertedben, nem ajánlott a készülék használata, azonban kóbor állatok távol tartására nyugodtan alkalmazhatod. Ahogy említettük, nem árt nekik, csak olyan frekvenciát sugároz, ami távozásra készteti őket.

Szeretnéd biztonságban tudni a virágaidat, a zöldségeidet és a gyümölcseidet? A napelemes állatriasztó használatával búcsút inthetsz a kártevők okozta problémáknak.