Ne bámuld! Ez magánügy!

Otthon ülve, az utcán sétálva, a tömegközlekedési eszközökön – mindenhol nyomkodjuk a mobilunkat. Eljutottunk odáig, hogy szinte egy percet sem tudunk már eltölteni okoseszközeink képernyőjének bámulása nélkül. Igen ám, de mi a helyzet olyankor, ha a telefonunkon megjelenő tartalmakat és üzeneteket egy illetéktelen szempár is böngészni szeretné?

Folyamatosan kapcsolatban akarunk lenni az ismerőseinkkel, a barátainkkal és a családtagjainkkal, ezért amint lehetőségünk adódik rá, már pötyögjük is üzeneteinket a készülékünkbe. Sok esetben olyan privát információkat is begépelünk, amiket még véletlenül sem szeretnénk megosztani másokkal – főleg nem idegenekkel. Ezzel azonban általában sokan nem foglalkoznak, és fontosabbnak tartják kielégíteni a kíváncsiságukat.

Azok az idegesítő tekintetek…

Egy tömegközlekedési eszközön szinte képtelenség kivédeni a fürkésző tekinteteket, de a munkahelyen vagy egy moziban ülve is kihívást jelenthet úgy tartani a készüléket, hogy senki se tudjon beleolvasni a levelezésedbe. Van egy jó hírünk: többé nem is kell! Ezentúl csak Te fogod látni a mobilod kijelzőjét.

Csak Te fogod látni!

A betekintésgátló kijelzővédő fólia használatával garantáltan inkognitóban nyomkodhatod az okostelefonodat. A speciális lapka felhelyezésével egy olyan réteg kerül a mobilodra, ami teljes mértékben képes blokkolni a kíváncsiskodó tekinteteket.

A kütyü ráadásul nem csak a idegenek pillantásaitól, hanem a karcoktól is megóvja a készülékedet. Az edzett üvegfólia ugyanis éppen olyan biztonságot kínál a kijelződnek, mint a hagyományos védőrétegek.

Amennyiben feláll a szőr a hátadon, ha belenéznek az üzeneteidbe, a betekintésgátló kijelzővédő fóliát Neked találták ki. Miután felhelyezted, nyugodtan előveheted a telefonodat a tömegben. Ha pittyen az üzenetjelző hang, olvasd csak el, amit írtak! Csak Te fogod látni.