Ne a szemöldököd legyen, ami szemet szúr!

Ugye veled is előfordult már, hogy az utcán sétálva vagy a buszon ülve megakadt a szemed egy idegen ember arcán, és úgy érezted, hogy nem tudod róla levenni a tekinteted? Kerested, hogy mi lehet rajta annyira szokatlan, majd hosszas keresgélés után rádöbbentél: a szemöldöke.

Nem véletlenül mondják, hogy a szem a lélek tükre, hiszen rengeteg dolog kiolvasható egy-egy tekintetből. Igaz, hogy a látószerveid színét és formáját nem változtathatod meg, viszont a pillákat és a szemöldököket szabadon alakíthatod. Na ez az, amivel csínján kell bánnod…feltéve, ha nem szeretnéd, hogy téged is úton-útfélen megbámuljanak.

Fő a természetesség!

A szemöldök megritkulása – rosszabb esetben teljes elvesztése – egy sokakat érintő probléma. Neked is meg kell ezzel küzdened? Teljes mértékben megértjük, hogy tenni szeretnél ellene! Egyre azonban figyelj oda: kerüld a csodálkozó, a bohóc, a hajszálvékony és az ehhez hasonló megmosolyogtató fazonokat. Amennyiben nem szeretnél nevetség tárgyává válni, de úgy érzed, hogy képtelen vagy természetes ívet rajzolni, mindenféleképpen hívd segítségül a szemöldök formázót!

A sablon használatával nem kell azon görcsölnöd, hogy megremeg a kezed, vagy az érzékeid becsapnak, és teljesen más ívet húzol a jobb és a bal szemed fölé. A kütyü segítségével bebiztosíthatod magad, hogy természetes és szimmetrikus lesz a végeredmény.

Válaszd ki a hozzád illőt!

Mindannyian mások vagyunk, és minden arcformához más szemöldökív passzol. Próbáld ki a csomagban található összes formát, majd kérd ki a véleményét a barátaidnak. Miután sikerült megtalálnod a tökéletes ívet, biztos lehetsz benne, hogy soha többé nem kell majd szemceruzával a kezedben hosszú perceken keresztül a tükör előtt ácsorognod. A sablon használatával rengeteg időt spórolhatsz meg a reggeli készülődésből!

Megritkult a szőrzeted vagy elégedetlen vagy a természet adta vonalakkal? Nyugodtan bízd rá magad a szemöldök formázóra, lehengerlő lesz a végeredmény!