Nálunk varázsvíz folyik a csapból!

A mosogatást a hátad közepére kívánod? Sokáig mi is így voltunk vele. A gyermekedet nem tudod rávenni, hogy (legalább) evés előtt alaposan mossa meg a kezét? Nálunk is ugyanez volt a probléma. Gyakran leforrázod magad, mert túl meleg víz folyik a csapból? Velünk is előfordult. Miért beszélünk múlt időben? Mert találtunk egy kis szerkezetet, ami megváltoztatott mindent. Nálunk ugyanis már „mágikus erejű” víz folyik a csapból!

Nem viccelünk: rájöttünk, hogy a mosogatás szórakoztató is lehet, a gyerekek is örömmel mosnak kezet, a forró vizet pedig már messziről kiszúrjuk. A csoda persze nem a csaptelepünknek köszönhető, de még csak nem is a víznek.

Változtasd régi csapteleped csoda-csobogóvá

Eláruljuk a titkot: az imént felsorolt problémákra a hőmérséklet szenzoros LED-es csapvég kínál megoldást. Az apró kiegészítő ugyanis színessé varázsolja a hétköznapi csapvizet. A kis szerkezet felhelyezése mindössze egy percet vesz igénybe, üzemeltetése pedig semmilyen plusz költséggel nem jár, ugyanis maga a vízsugár hozza működésbe a szerkezetet.

Na jó, színes lett a víz, de ez hogyan oldja meg a problémákat?

  • A leforrázott kezeket egy életre elfelejtheted, ugyanis a víz színe a hőmérséklet függvényében változik: ha pirosan világít, az bizony arra figyelmeztet, hogy csak óvatosan (ilyenkor ugyanis a víz 40 fokos hőmérséklet felett van)!
  • Veled is előfordult, hogy egy szállodaszoba minikonyhájában az az érzés fogott el, hogy “egy ilyen helyen én is szívesen mosogatnék”? Dobd fel a konyhád színekkel, és hidd el, hogy könnyebben látsz majd neki a koszos edények dörzsölgetésének!
  • Hogy a gyerekek miért akarnak majd kezet mosni? Szerintünk ehhez nem kell magyarázat…egyszerűen imádni fogják.

Vigyél színt a szürke hétköznapokba!

Hallottál már a színterápiáról? Bizony-bizony, a színes fények jótékony hatással vannak általános érzelmi állapotunkra és pszichénkre is. A vörös például energetizál és vitalizál, a kék nyugalmat és békességet áraszt, a zöld pedig a természet, a növekedés és az általános regenerálódás színe. Kételkedsz? Csak figyeld a környezetedben domináló színeket, és nézd, hogyan rezonál rájuk a szervezeted.

És az „apró betűs” rész! A terméknek sajnos van egy hátulütője is: olyan magával ragadó nézni, ahogy a LED-es csapvég színesre festi a vizet, hogy könnyedén belefeledkezhetsz a látványba. A vízszámla megérkezésekor ennek már kevésbé fogsz örülni…használd okosan! ?