Mutasd a körmöd, megmondom, ki vagy!

Az első találkozás minden emberi kapcsolat esetében meghatározó jelentőséggel bír. Szinte szavakra sincs szükség, hiszen akaratunk ellenére külsőnk helyettünk is kommunikál – nem véletlenül mondják, hogy a jó megjelenés fél siker. Hogy milyenek az arcvonásaink vagy milyen a testalkatunk, az többnyire a genetikán múlik, az ápoltság és az alkalomhoz illő megjelenés viszont már személyes döntés kérdése.

Manapság szinte minden a külsőségekről szól, az emberek zömének elegendő mindössze néhány pillantást vetni a másikra ahhoz, hogy ítéletet alkosson róla. Vitatkozhatunk arról, hogy ez a felszínes hozzáállás milyen irányba sodorja a társadalmunkat, azt viszont kénytelenek vagyunk elfogadni, hogy az érvényesüléshez elengedhetetlen a tökéletes megjelenés.

Kezedben van a siker kulcsa!

Nem számít, hogy egy első randira vagy egy állásinterjúra készülsz, a külsőd alapozza meg a rólad kialakult képet. Egy mélyebb, hosszútávú kapcsolat esetében természetesen a belső értékek kerülnek előtérbe, a legelső benyomások viszont szavak nélkül születnek. De mit tehetsz annak érdekében, hogy magabiztosságot és ápoltságot sugározz?

Legyél tisztában az értékeiddel! – Nézz a tükörbe, szeresd, amit látsz, és próbáld meg kihozni magadból a maximumot! Csak úgy sugározhatsz magabiztosságot, ha elégedett vagy önmagaddal.

Keresd meg az alkalomhoz illő öltözetet! – Bizonyára ismerősen cseng a következő mondat: „A ruha teszi az embert.” Nem gond, ha ezzel nem értesz egyet, de fontos, hogy időt fordíts az alkatodhoz- és az alkalomhoz illő ruhadarabok megválasztására.

Figyelj oda az apró részletekre! – Egy arcformádhoz igazodó frizura és egy visszafogott smink elengedhetetlen a tökéletes megjelenéshez, viszont éppen ilyen fontos, hogy a kezeid is ápoltságot sugározzanak!

Lélegzetelállító körmök manikűrös segítsége nélkül!

Ahhoz, hogy kezeid ápoltságot sugározzanak, nincs szükséged lakkokra és különböző mű protézisekre. Az 5 az 1-ben körömcsiszoló segítségével saját körmeidet is tökéletes formába hozhatod – a manikűrös kiiktatásával pedig nem csak időt, hanem pénzt is spórolhatsz!

A kütyü működtetéséhez mindössze két elemre lesz szükséged, így soha nem leszel helyhez kötve, ha rendbe szeretnéd hozni a körmeidet. A cserélhető fejekkel bárhol, bármikor és bármilyen ápolási műveletet otthon is könnyedén elvégezhetsz:

– Lelapíthatod és elsimíthatod a vastag körmöket, valamint a töredezett felületeket.
– Eltávolíthatod az elhalt bőrt, tyúkszemet és bőrkeményedést.
– Egészséges ragyogást biztosíthatsz körmeidnek, valamint serkentheted a növekedésüket.

Vedd a kezedbe ezt a sokoldalú kis szerkezetet, és hozd formába a körmeidet! Ne feledd, hogy a tökéletes megjelenéshez az apró részletekre is érdemes odafigyelni!