Kihangosítanád a mobilodat az autóban? Így a legegyszerűbb!

Már évek óta szigorúan büntetik, ha vezetés közben valakit mobillal a kezében lencsevégre kapnak. Ennek ellenére sokan még mindig előszeretettel nyomkodják és emelik a fülükhöz készüléküket, ahelyett, hogy teljes mértékben az útra figyelnének. Vannak olyan helyzetek, amikor egész nap telefonközelben kell maradnunk, ezt azonban úgy is megtehetjük, hogy nem követünk el szabálysértést, és környezetünk, valamint saját magunk testi épségét sem veszélyeztetjük.

A rutinosabb sofőrök hajlamosak megszokásból vezetni, és úgy érzik, hogy egyszerre több dologra is képesek odafigyelni. „Telefonálás? Pötyögés? Megy az a kormány tekergetése közben is!” Ez a lehető legrosszabb hozzáállás… A volán mögé ülve, nem arra kell gondolnunk, hogy minél hamarabb eljussunk A-ból B-be, közben pedig elintézzük ügyes-bajos dolgainkat, hanem elsősorban azt kell szem előtt tartanunk, hogy biztonságosan érkezzünk meg az úti célunkhoz. Na, de mit lehet olyankor tenni, amikor megcsörren a mobilunk?

Az újabb autók felszereltebb változatainál már alapvető funkció, hogy telefonunkat bluetooth kapcsolat segítségével szinkronizálni tudjuk a járművünkkel, így pedig meg lehet oldani a készülékünk kihangosítását. Ez azonban azok számára sovány vigasz, akiknek a négykerekűje nem tartalmazza ezt a funkciót…

Okosítsd fel a járművedet!

A mini, vezeték nélküli bluetooth adapter segítségével két olyan nélkülözhetetlen funkcióval ruházhatod fel az autódat, amikkel új dimenzióba repítheted a vezetés élményét (a csatlakozáshoz csak egy jack bemenetre lesz szükséged):

Ezentúl kötöttségek nélkül telefonálhatsz! Két kézzel fogva a kormányt, 100%-ban az útra koncentrálva intézheted el a fontos hívásokat, egy pillantást sem kell vetned a telefonodra. Ráadásul a beépített zajszűrőnek és mikrofonnak köszönhetően mindezt kristálytiszta hangzással teheted meg.

Többé nem leszel a rádió rabja! A telefonodhoz csatlakoztatva a kütyüt ezentúl kedvenc számaidat nem csak a mobilodon, hanem gépjárműved zenelejátszóján keresztül is élvezheted.

Bárhová bedughatod!

A kütyü bármilyen AUX képes (jack csatlakozós) audió eszközzel kompatibilis: az autód mellett bluetooth képessé varázsolhatod vezetékes fülhallgatódat vagy akár az otthoni hifi-rendszeredet is. Mobiltelefonodon tárolt hanganyagaidat ezentúl bárhol lejátszhatod!

Használata pofonegyszerű, ráadásul egyszerre két eszközhöz is csatlakoztathatod, így kényelmesen váltogathatod, hogy éppen melyik lejátszót szeretnéd működésbe hozni. A készülékeket elegendő csak egyszer párosítanod, ugyanis automatikusan újracsatlakozik, amikor egy korábban használt eszköz közelébe kerül.

A mini, vezeték nélküli bluetooth adapter használatával vezetés közben is biztonságosan telefonálhatsz, mobilon tárolt kedvenc zenéidet pedig nem csak az autódban, hanem szinte bármilyen zenelejátszón élvezheted!