Mit keresnek a cipőid a falon?

Ha nincs túl sok hely a cipőid tárolására, gyakran kupi van a cipős szekrényben, akkor ez segíthet. Összeszedtem öt praktikus cipőtárolási módot, ami segíthet.

Az alábbi tippeket elsősorban azok hasznosíthatják, akik sok cipővel rendelkeznek vagy kevés helyük van a lábbelik tárolására. Ha te is közéjük tartozol, olvasd el az alábbiakat.

A cipőtárolás felhőkarcolója

Az első eszközzel elérheted, hogy cipőid fele akkora helyet foglaljanak el, mint korábban. A helytakarékos cipőtároló ugyanazt az elvet követi, mint az emeletes házak és felhőkarcolók.

Vagyis cipőid nem egymás mellett fogják a helyet foglalni, hanem a cipőpár tagjai egymáson pihennek.

Ezzel az okos megoldással egyből megtalálod lábbelid párját, hiszen gyakorlatilag egymásra fogod pakolni őket.

Nézz rá a cipőtárolók Empire State Bulidingjére! Kattints ide, hogy megduplázd a helyet a cipősszekrényedben! 

 

Mit keresnek a cipőid a ruhásszekrényben?

A válasz: helyet keresnek, és találnak is ezzel a szekrénybe akasztható cipő- és ruhatárolóval. 10 rekesszel rendelkezik, így öt pár cipőt is tárolhatsz benne, de kisebb kiegészítőket, például sálakat is rakhatsz bele.

Utazásaidra is könnyedén magaddal viheted, hiszen összecsukható. Tépőzáras kialakításának köszönhetően bármilyen vállfatartó rúdra felrakhatod.

Tekintsd meg, hogy nyerhetsz még több helyet ezzel a praktikummal: https://goo.gl/bR1AUY 

 

De mit keresnek a falon??

Az emberi lelemény nem ismer határokat. Ha pókember vidáman mászkálhat a felhőkarcolók falain, miért ne tárolhatnád cipőidet a falon?

Ezt a falra helyezhető cipőtartót elsősorban papucsok és mamuszok tárolására javaslom, de legalábbis sáros lábbeliket nem tartanék bennük a helyedben. Hacsak nem untad még meg a fehérre meszelt falakat. Bár ebben az a jó, hogy bármilyen függőleges felületre felragaszthatod. Akár a szekrény oldalára is.

Nézd meg a különleges cipőtartót: https://goo.gl/gJ2D4c

 

Hová bújnál, ha cipő lennél?

Nyilván az ágy alá. Persze ez nemcsak a cipőid szempontjából izgalmas, de te is sok helyet spórolhatsz egy ilyen ágy alatti cipőtárolóval. Ráadásul cipzárral tudod lezárni a tetejét, így nem kell tartanod attól, hogy porosak lesznek az itt tárolt cipőid. A teteje átlátszó, vagyis ha keresed valamelyik cipődet, egyből látod hol van.

Ebben szintén páronként tárolhatod őket, így nem keverednek el az egymáshoz tartozó cipőpárok. 12 pár lábbeli tárolására alkalmas.

 

Kattints ide, és nézd meg: https://goo.gl/3dGwiY 

A klasszikus: cipőtároló állvány (30 pár cipőnek)

Ha egy klasszikus megoldásra vágysz, akkor ezt a cipőtároló állványt tudom ajánlani, amelyre akár 30 pár cipőt is tehetsz. Egyszerűen összeilleszthető, segítségével egyben láthatod cipőkészleted, és a vendégeknek is lesz hova rakniuk a cipellőt.

Vess rá egy pillantást: https://goo.gl/uSU9mB