Mindannyian rettegünk, hogy egyszer elhagyjuk…

Mi az, aminek az elhagyása a legtöbb bosszúságot okozná a számodra? Erre a kérdésre az emberek többsége gondolkodás nélkül vágná rá, hogy a pénztárcája. Furcsának tűnhet, hogy ezt mondjuk, de szerintünk akkor sem kell pánikba esned, ha sehol sem leled a zsebre vágható értékmegőrződet!

Amikor hosszas keresgélés után sem találod meg a tárcádat, négy dologgal kell szembe nézned:

1. Búcsút inthetsz a készpénzednek! Valószínűleg nem emiatt szökik majd egekbe a vérnyomásod, hiszen a mai világban szinte már minden fizetést bankkártyák segítségével bonyolítjuk, és elég kicsi az esélye, hogy egy nagyobb összeg lapulna a tárolódban.

2. Kénytelen vagy letiltani a bankkártyádat! Több, mint valószínű, hogy a Te kártyád is PayPal funkcióval van ellátva, ennek köszönhetően pedig 5000 forintos összeghatárral akár a PIN kódod ismerete nélkül is költhetik a pénzed. Ezt bizonyára Te sem szeretnéd megkockáztatni.

3. Vehetsz ki egy szabad napot! Sajnos az iratok pótlása nem megy egyik pillanatról a másikra, az okmányirodák nyitvatartási ideje pedig nem igazán alkalmazkodik a munkaidődhöz. Személyi igazolvány, lakcím kártya, adó kártya, TAJ kártya, jogosítvány stb… hosszú a sora azoknak az iratoknak, amiket pótolnod kell.

4. És a hab a tortán! Talán ez bosszant ilyenkor a legkevésbé, de szerezhetsz be magadnak egy újabb pénztárcát. Amennyiben az elkallódott darabhoz érzelmi szálak is kötöttek, akkor ez is egy fájdalmas pont lehet.

Ugye, hogy még végigolvasni is kellemetlen volt az előbbieket? Mit szólnál hozzá, ha veled ezek soha többé nem fordulhatnának elő? (Nyugi, ez a trükk akkor is működik, ha szétszórt vagy, és rólad mintázhatnák a feledékenység szobrát!)

Majd ő elárulja, hogy hol hagytad!

Az elhagyhatatlan okos pénztárcát kettős céllal hozták létre: a felesleges idegeskedés minimalizálásáért, és a legféltettebb értékek védelme érdekében. Kíváncsi vagy rá, hogy vajon hogyan lehet képes minderre egy egyszerű bőr tároló?

A kütyü első ránézésre valóban csak egy elegáns tárcának tűnik, pedig egy GPS nyomkövetőt is elrejtettek benne. Egy ingyenesen letölthető applikáció és egyetlen gombnyomás segítségével pillanatok alatt párosíthatod a mobiltelefonoddal, innentől kezdve pedig soha többé nem kell azon törnöd a fejed, hogy hol hagyhattad az irattárolódat.

A felesleges idegeskedés helyett inkább előzd meg a bajt! Az elhagyhatatlan okos pénztárca beszerzésével mindig pontosan tudni fogod, hogy hol bujkálnak az irataid és a készpénzed.