Mielőtt felszállnál, ezt mindenféleképpen olvasd el!

Aki utazott már repülővel, az tapasztalatból tudja, hogy számos kellemetlenség merülhet fel egy levegőben megtett út során. Amennyiben egy kicsit előrelátó vagy, és utánaolvasol a teendőknek, rengeteg problémától megkímélheted magad. Vannak azonban olyan helyzetek, amikre nem lehet felkészülni. Na ezeknek a számát kell minimálisra csökkenteni…

Amennyiben nem szeretnéd, hogy utazásaid a negatív élmények miatt váljanak felejthetetlenné, akkor azt tanácsoljuk, hogy mindenféleképpen olvass tovább!

Gyakran felmerülő kérdések

Vajon mennyit nyomhat a bőröndöm?
Hogyan ismerem majd meg a saját csomagomat a több száz másik között?
Mi garantálja, hogy nem férnek hozzá illetéktelenek az értéktárgyaimhoz?

Három kérdés, három lehetséges probléma, amik szinte minden repülőút során felmerülhetnek. Egy szobamérleg, egy jelölőszalag és egy lakat segíthet elhárítani és megelőzni a kellemetlenségeket, de létezik egy sokkal kézenfekvőbb megoldás, amivel egycsapásra pénzt, időt és energiát spórolhatsz!

A csomagok miatt nem kell idegeskedned!

A legtöbb feszültséget generáló problémaforrást még otthon, a nagy út előtt kiiktathatod. A beépített mérleggel felszerelt poggyászöv beszerzésével teljes mértékben bebiztosíthatod magad, a csomagokkal garantáltan nem lesz probléma az út során.

1. MEGMÉRI

Még a repülőre szállás előtt több ezer forintot bukhatsz el, ha nem tájékozódsz a légitársaság által kijelölt súlykorlátról. Amennyiben már csak a becsekkolásnál derül ki, hogy túlméretezted a bőröndödet, két dolgot tehetsz: vagy mindenki szeme láttára elkezdesz kipakolni belőle vagy felárat fizetsz. Mindkét dolog kellemetlen, és teljes mértékben elkerülhető, ha indulás előtt méricskélsz. Csak át kell tekerned a pántot a csomagodon, össze kell csatolnod, a mérőműszer bekapcsolása és a bőrönd megemelése után pedig már le is olvashatod a pontos értéket.

2. MEGVÉDI

Bizonyára már Te is rengeteg olyan esetről hallottál, amikor utasok azt tapasztalták, hogy valaki átnézte, feltúrta, rosszabb esetben pedig meg is könnyítette a csomagjaikat. Amennyiben nem vagy elég elővigyázatos, ez sajnos veled is megtörténhet, a poggyászöv beszerzésével viszont 0-ra csökkentheted ennek a valószínűségét. A bőröndön átvetve, majd a számzáras szerkezettel fixálva garantáltan hozzáférhetetlenek lesznek az értéktárgyaid.

3. MEGJELÖLI

A landolás után már nem lehet probléma – gondolják sokan gyanútlanul. Pedig néhány embernek ilyenkor következik a fekete leves. Amikor a csomagok átvételére kerülne a sor, de hosszas várakozás után sem jelenik meg a bőrönd, az képes lehet megpecsételni az utazás első napjait. Sajnos a rengeteg hasonló csomag miatt, valamint a figyelmetlenség és kapkodás következtében előfordulhat, hogy más kapja fel a csomagodat. A pánt felhelyezésével ezt a veszélyforrást is kiiktathatod, hiszen feltűnő módon jelezheted: ez a Te pakkod, el a kezekkel tőle!

Felejtsd el a szobamérleget, a biztonsági lakatot és a jelölő szalagot. A beépített mérleggel felszerelt poggyászöv beszerzésével mindent egyben megkaphatsz!