Megvannak már ezek az unikornis kiegészítők?

Ha te is nagy híve vagy az unikornisoknak, akkor ezt imádni fogod. Összegyűjtöttem neked 5 egyszarvús kiegészítőt. Ezek nem hiányozhatnak a gyűjteményedből:

Reggeli teához vagy kávéhoz: hőre változó Unikornis bögre

Ezt imádni fogod. Unikornisbögréd egyszínű sörényét szivárványszínűvé varázsolhatod. Annyit kell tenned, hogy valamilyen forró italt, pl. reggeli kávédat, vagy esti teádat beletöltöd, és voálá! Egyszarvúd megelevenedik, és talán a legenda is valóra válik: ha unikornis szarvából iszol, annak varázsereje rád is átszáll (főleg a reggeli kávé lehet ilyen hatással rád).

Ha nincs még ilyen bögréd, akkor szerezz be magadnak!

Az unikornis varázsereje még az okostelefonodat is feltölti! Unikornis power bank

Ha téged nem is, telefonodat biztos “varázserővel” tölti fel ez az unikornis power bank. Ha sokat használod okostelefonodat vagy tabletedet, akkor hamar és gyakran lemerül. Ez akkor kellemetlen, ha nem vagy konnektor közelében (pl. utazol éppen), és szükséged lenne az eszközre. Erre találták ki a hordozható akkumulátort, vagyis a power banket, amit otthon fel tudsz tölteni. Ha otthon feltöltötted, akkor bárhová magaddal viheted, és hasznát veheted.

És mivel az unikornisok rajongója vagy, miért ne egy unikornis power bank lenne segítségedre?

Otthoni kényelem: Unikornis mamusz plüss béléssel

Ennél a plüss béléses unikornis mamusznál a cukiságfaktor kicsapja a biztosítékot. Nem egy egyszerű mamuszról van szó, hiszen az egyszarvúvá változtatott lábaiddal még a lakást is beragyoghatja a szivárvány. Ehhez csak be kell kapcsolnod az unikornismamusz sörénye alatti gombot, és már mehet is a tündöklés.

Neked van már unikornis mamuszod?

A kislányok kedvenc játéka: Unikornis készítő szett

Lepj meg egy kislányt ezzel az unikornis készítő szettel! A gyurma amúgy is egy örökzöld játék a kisgyerekek között. Hát még ha ezt az unikornis bája ragyogja be! Egy unikornisos tárolótáska, némi gyurma és számtalan unikornisos kiegészítő: ennyi a recept egy kislány őszinte mosolyához.

Te már megleptél egy kislányt ezzel az unikornis készítő szettel?

Légy a strand királynője! Óriás unikornis úszógumi matrac

Korábban már bemutattunk az 5 legmenőbb gumimatracot, ahol ez az unikornisos óriás gumimatrac végzett az első helyen. Nem véletlenül, mivel ezzel a strand vagy medencés buli királynője lehetsz! Akár ketten is elfértek benne, és elég nehezen borul fel széles aljának köszönhetően. Van rajta két kapaszkodó is, úgyhogy elég stabilan tudsz rajta lubickolni. Nézd csak meg a fentebbi videót!

Hamarosan itt a nyár. Ha még nincs, szerezz be egy óriás unikornisos gumimatracot!