Megválaszoljuk a kulcskérdést!

Keresed a táskádban, nincs. Felhívod a párod, ő sem tudja, hogy hová tehetted. Visszaszaladsz a munkahelyedre, ott sincs. Na ez az a pont, amikor eluralkodik a pánik. Ugye ismerős a helyzet? A kulcscsomó eltűnését és az azzal járó feszültséget senkinek sem kell bemutatni. A kellemetlen szituációt viszont könnyedén el lehet kerülni.

A feledékeny és szétszórt emberek számára mindennapos az elhagyott értéktárgyak miatti idegeskedés, a többieknek azonban egyet jelent a teljes megsemmisüléssel, ha kulcscsomójukat csak egy pillanatra is szem elől tévesztik. Ilyenkor jöhet az eszeveszett keresgélés, a végeláthatatlan zsörtölődés, legrosszabb esetben pedig a zárszerkezet cseréje és az elveszett kulcsok pótlása…

Szeretnéd elkerülni az ehhez hasonló helyzeteket? Biztosítsd be magad, hogy veled ilyen soha ne fordulhasson elő!

Legyen szem előtt, mégis teljes biztonságban!

Eszedbe se jusson a lábtörlő alá dugni a kulcsaidat, ha nem akarod őket magaddal vinni vagy a bejárathoz közel szeretnéd hagyni egy érkező vendég számára. Lehet, hogy a filmekben ez jól működik, de a való életben nem szabad ilyen könnyelműnek lenni. A lakás közelében csak úgy lehetnek biztonságban a nyitószerkezetek, ha a kültéri kulcsszéfben tárolod őket!

A kalapálásnak és fűrészelésnek is ellenálló, cink ötvözetből készült szerkezet csak annak adja át a benne megbúvó kulcsokat, aki ismeri a négy számjegyből álló kódot. A kütyüt még a szélsőséges időjárás sem tréfálhatja meg, rozsdamentes és zárt kialakításának köszönhetően teljes védelmet biztosít.

Csak úgy telhet nyugodtan a napod, ha tisztában vagy vele, hol vannak a kulcsaid. A kültéri kulcsszéf használatával ez soha többé nem lesz kérdés.