Megtaláltuk 2019 legjobb kütyüjét! Most Te is beszerezheted!

Lassan egy évtizede azon munkálkodunk, hogy évről-évre a legizgalmasabb és leghasznosabb kütyükkel ajándékozzunk meg benneteket, magyar vásárlókat. Régóta hatalmas siker a retro konzol, a repülő tündér és a multifunkciós szeletelő, a Pub-GEE kontrollerrel együtt robbant be tavaly a ravasz rovarcsapda, és örömmel jelentjük, hogy 2019 legnagyobb durranását is megtaláltuk!

Amikor kiválasztunk egy új terméket, rengeteg kritériumnak kell megfelelnie. Elengedhetetlen, hogy minél több ember számára hasznosnak bizonyuljon, egyszerű használatának köszönhetően bárki be tudja üzemelni, és szem előtt tartjuk, hogy kifogástalan legyen a minősége. Az pedig külön megdobogtatja a szívünket, ha van benne valami szokatlan. A dinnyeszeletelő és kockázó az előbb említett szempontok mindegyikének megfelel, és megvan benne az a bizonyos plusz, ami kiemeli a többi kütyü közül.

Válassz mézédeset, és tálald ízlésesen!

A dinnyeszezon közeledtével hamarosan roskadozni fognak a boltok polcai az ínycsiklandozó vitaminbombától, ilyenkor pedig általában két problémával kell szembe nézni:

1. Hogyan dönthető el ránézésre, hogy édes és ropogós a kiszemelt gyümölcs?

A szakértők szerint jó jel, ha a dinnye szára és az azt körülölelő rész száraz, amennyiben pedig sárgás a gyümölcs hasa, az további bizakodásra adhat okot. Ha csíkosat választasz, azt tedd a kosaradba, aminek látványosan eltérőek a színei (sötétebbek a csíkjai), az egyszínű dinnyék esetében pedig a feketés, vagy legalábbis a minél sötétebb mellett érdemes letenned a voksodat. Ha ezekre odafigyelsz, szinte biztos, hogy mézédes finomság kerül az asztalodra!

A kopogtatást nyugodtan elfelejtheted. Azzal maximum azt derítheted ki, hogy túlérett. A kongó hang erre utalhat, de ettől még finom lehet.

2. Hogyan lehet úgy felszeletelni és megenni a dinnyét, hogy ne ússzon az egész konyha ragacsos lében, ne repkedjenek szanaszét a magvak és ízléses legyen a végeredmény?

Itt jön képbe az idei év egyik legnagyobb durranása. A dinnyeszeletelő és kockázó ugyanis a gömbölyű vitaminbombát kedvelők konyhájának kötelező tartozéka.

Malom-szerű kialakításának köszönhetően anélkül darabolhatod pillanatok alatt ízléses falatokra a piros gyümölcshúst, hogy késekkel vagy kanalakkal babrálnál. Csak told előre a szerkezetet, a kis lapátok pedig automatikusan kimetszik Neked a szeleteket. A szerkezet nyelén felhalmozódott cikkelyeket borítsd bele egy tálkába, és már falatozhatsz is kedvenc nyári gyümölcsödből.

Tombol a dinnyeszezon! Most érdemes megrendelni!

Amennyiben azt látod a kütyü adatlapján, hogy a termék előrendelhető státuszban van, az azt jelenti, hogy a hatalmas érdeklődésnek köszönhetően ideiglenesen az összes darab elfogyott a raktárunkból. Ilyenkor sem kell megijedni, ugyanis folyamatosan érkeznek az újabb szállítmányok. Ha most leadod a rendelést, garantáljuk, hogy hamarosan a kezedben tarthatod a különleges szerkezetet!

Ints búcsút a késekkel szerencsétlenkedésnek és a ragacsos lében úszkálásnak. A dinnyeszeletelő és kockázó használatával ízlésesen tálalhatod a nyár legkedveltebb gyümölcsét!