Megoldódott a tubusnyomás problémája

A fogápolással kapcsolatban vannak alapvetések, amikkel mindannyian egyetértünk, de gyakran felvetődik egy érdekes probléma, amiről viszont megoszlanak a vélemények. Nem tudod, hogy mire gondolunk pontosan? Pedig szinte biztosak vagyunk benne, hogy már nálatok is terítéken volt ez a téma.

Egyetérthetünk abban, hogy fogaink tisztán tartása nem csak esztétikai, hanem egészségügyi szempontból is kiemelten fontos. Senkit sem kell arról győzködnünk, hogy naponta két alkalommal érdemes megragadni a fogkefét. Nyugodt szívvel rábólinthatunk arra a megállapításra is, hogy a fogorvos rendszeres felkeresésével komolyabb problémákat előzhetünk meg. Létezik azonban a szájápolással kapcsolatban egy gyakran felmerülő kérdés, ami heves vitákat szokott előidézni.

Te felcsavarod vagy nyomod, ahol éred?

Minden családban előfordulnak kisebb-nagyobb nézeteltérések, amiket akár egy egyszerű papírguriga, egy tál étel vagy egy csaholó négylábú is előidézhet.

  • Kifelé vagy befelé nézzen a wc-papír guriga, amikor felhelyezzük az adagolóra?
  • Keverjük-e össze a spagetti tésztát a szósszal vagy külön tálaljuk?
  • Engedjük-e meg a kutyának, hogy felmenjen az ágyunkra?

És még számos, ehhez hasonló kérdést felsorolhatnánk. Éppen ilyen probléma a fogkrémes tubus használata. Te melyik tábort erősíted? Gondosan felcsavargatod, vagy nyomod, ahol éred? Mindegy hogyan csináltad eddig, tudunk neked mutatni egy szerkezetet, amivel új szintre emelheted a fogpaszta adagolását.

Praktikus és higiénikus megoldás

A fogkrém adagoló fogkefe tartó használatával búcsút inthetsz a mosdókagyló környékén kialakuló rendetlenségnek, a fogkrémmel összekent fürdőszobának, és elkerülheted a tubusnyomkodás miatt kialakuló veszekedéseket is. Ezentúl hozzá sem kell érned a fogkrém tárolójához, elég, ha odatartod a keféd sörtéit a kütyühöz, és egyetlen mozdulattal már rajta is van a megfelelő mennyiségű paszta. Nem számít, hogy milyen márkát használsz a szájápoláshoz, kialakításának köszönhetően bármilyen tubussal kompatibilis.

Az adagoló mellé ráadásul egy praktikus tárolót is kapsz, amivel higiénikusan és rendezetten raktározhatod a család összes fogkeféjét. A kütyü mindkét elemét egyszerűen felhelyezheted, az erős kétoldalú ragasztónak hála nem lesz szükség a csempék kifúrására. És van még egy jó hírünk: az üzembe helyezés se áramot, se elemet nem igényel, így nem kell plusz költségekkel vagy a meghibásodás lehetőségével sem számolnod!

 Ha szeretnéd, hogy fürdőszobádban minden a helyén legyen, és szívesen elkerülnéd a tubus nyomogatásából adódó nézeteltéréseket, akkor mindössze annyit kell tenned, hogy felhelyezed a fogkrém adagoló fogkefe tartót.