Már megint kiborult? Felejtsd el!

Ragacsos zokni, foltos kanapé, morzsás parketta. Ezek bizony olyan nyomok, amikből rögtön tudod, hogy a reggeli elmajszolása vagy a délutáni eszegetés nem teljesen úgy sikerült, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Balesetek persze mindenkivel történnek, de nem lenne egyszerűbb megelőzni ezeket?

Az ételek és italok kiborítása éppoly mindennapos cselekedetek, mint a reggeli kávé elfogyasztása. Rád is jellemző, hogy ami a közeledbe kerül, az néhány percen belül a földön köt ki? Megértjük, ezzel mi is így vagyunk. Egy-két gyermek is van a családban? A probléma csak tovább fokozódik…

„Ne haragudj rá, hiszen még gyerek!”

Próbáltak már megnyugtatni az előbbi mondattal? Ha beszerzed a bukfenctálat, többé nem lesz erre szükség, ugyanis végleg búcsút inthetsz a nem kívánt foltoknak és a morzsás padlónak.

Hogyan lehetséges mindez? A tál megálmodói egy olyan különleges szerkezetet hoztak létre, amit bármilyen irányba fordíthatsz, a benne elhelyezett ételek sosem fognak kiborulni. Ha utazni indulsz, akkor is nyugodtan magaddal viheted az élelemmel megtöltött kütyüt, a hozzá járó fedővel ugyanis légmentesen lezárhatod.

Élménnyé varázsolja az eszegetést

Nehezen tudod rávenni a gyermeked, hogy a fő étkezések között néha megegyen néhány tápláló falatot? Próbálj meg a bukfenctálba tálalni, és nem kell többé kínálgatnod, ő maga fogja majd kérni, hogy ehessen.

Nem számít, hogy gyümölcsöt, zabpelyhet vagy kekszet csempészel bele, a kütyü működése arra fogja késztetni a picit, hogy újra és újra a kezébe vegye – észre se fogja venni, hogy a „játék” közben elfogyott a tízórai vagy az uzsonna.

Egyet a babának, egyet a papának

Úgy érzed, hogy ezt a különleges kis kütyüt Nektek találták ki? Van egy jó hírünk: a csomag két bukfenctálat is tartalmaz. Az egyik tökéletes lesz gyermeked számára, a másikat pedig a család férfi tagjai is felhasználhatják, ugyanis csavarok vagy egyéb kis méretű tárgyak tárolására is tökéletesen alkalmas!