Már a WC-n ülve is ünnepi hangulatba kerülhetsz!

Mit szólnál hozzá, ha a toalett ajtaját kitárva minden egyes alkalommal mosolyra görbülne a szád, szívedet pedig átjárná az ünnepi hangulat? Tudjuk, ez elsőre elég furcsán hangzik, de mindjárt elmagyarázzuk, hogy miről is van szó.

Ha Te is megőrülsz a dekoratív kiegészítőkért, és az aktuális eseményekkel összhangban előszeretettel frissíted otthonod megjelenését, akkor a legjobb helyen jársz! Húsvétkor bizonyára nálad is előkerülnek a tojások és a nyuszik, az ősz beköszöntével falevelek és különböző termések díszítik az asztalokat, halloween-kor pedig elengedhetetlen a tökfaragás és az ijesztő dekorációk felaggatása. Helyes, mi is így csináljuk! Egy kérdésünk van: az idei karácsonyra felkészültél már?

Ünnepi hangulat? Az árnyékszék se legyen kivétel!

Tény, hogy a mosdót csak akkor keressük fel, ha valóban szükségét érezzük, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lenne értelme otthonossá varázsolni ezt a helyiséget is. A tél beköszöntével a karácsonyi wc üléshuzat épp ezt a célt hívatott elérni.

„Ez csak egy wc.” Jogos, nem az a szerepe, hogy díszekkel aggassuk tele, de gondolj bele: nem lenne jó érzés, ha a vendégek dolguk végeztével mosolyogva lépnének ki az illemhely ajtaján, a gyerekek pedig kacagásban törnének ki, amikor megpillantják a szokatlan dekorációt? Na ugye.

Ez mindenkinek emlékezetes lesz

Idén karácsonykor egy rénszarvast, egy hóembert vagy magát a Mikulást is segítségül hívhatod, ha szó szerint ünnepi hangulatba szeretnéd öltöztetni a toalettet. A faállítás, az ajándékbontás, a közös vacsora (és az elmaradhatatlan családi veszekedés) mellett az év vége legyen valami más miatt is emlékezetes.

Itt az ideje, hogy új elemmel gazdagítsd az ünnepi dekor kollekciót! A karácsonyi wc üléshuzattal biztosra veheted, hogy sikert aratsz!