Logikai játékok szerelmesei, figyelem!

A Rubik-kockát mindannyian szeretjük tekergetni, de csak kevés olyan ember akad, aki az összekevert, színes alakzatokat vissza tudja állítani az eredeti helyükre. Neked is túl nagy kihívást jelent a bűvös alakzat rendezése, viszont rajongsz az agytekervényeidet megmozgató játékokért? Létezik más alternatíva is, ha szeretnéd megtornáztatni a szürke agysejteket!

1974-ben Rubik Ernő egy olyan játékot hozott létre, amiből az egész világon több millió darabot értékesítettek. Szinte nincs olyan ország a Földön, ahol ne játszana valaki éppen ebben a pillanatban is a gondolkodást igénylő színes kockával, két évente pedig még arra is van lehetőség, hogy a legjobbak egy világbajnokság keretében mérjék össze a tudásukat.

A magyar találmány szárnyalása után rengeteg hasonló elven működő logikai játékot dobtak a piacra, de egyiknek sem sikerült túlszárnyalnia – vagy egyáltalán csak megközelítenie – a Rubik-kocka sikerét. Ennek ellenére próbálkozások továbbra is akadnak, némelyikük pedig éppoly szórakoztató, mint a misztikus kocka.

Nem megy a kocka? Válts gombócra!

Mindannyian vágyunk a sikerélményre, viszont a Rubik-kocka csak azoknál tudja ezt a hatást kiváltani, akik ismerik a tekergetés titkát. Amennyiben szeretnéd megmozgatni az agytekervényeidet, de nem akarsz bonyolult képleteket memorizálni, akkor a mágikus labdát Neked találták ki!

A szerkezet hasonló elven működik, mint a világsikernek örvendő társa, csak ebben az esetben színes gombócokat kell visszajuttatnod a kiinduló helyükre. Minél jobban összekevered a labdán belül a golyókat, annál nagyobb kihívás elé tudod magad állítani – a teljesen kezdőtől a komoly haladó szintig tesztelheted a tudásodat.

Szórakoztat, fejleszt és kikapcsol

Az apró labda kortól függetlenül bárki számára remek kikapcsolódási lehetőséget biztosít. Gyerekek esetében tökéletes lehet a problémamegoldó készség fejlesztésére, felnőtteknek pedig a stresszlevezetésben segíthet a színes kütyü.

Amennyiben a Rubik-kocka túl nagy fejtörést okoz, de nem szeretnél lemondani a gondolkodást igénylő tekergetés öröméről, vedd kézbe a mágikus labdát, és juttasd vissza a golyókat a helyükre!