Leszámolhatsz a lefolyók egyik legnagyobb rémálmával!

Az összegubancolódott hajszálak és az ételmaradékok komoly problémákat okozhatnak a lefolyórendszerben, amennyiben azonban kicsit jobban odafigyelünk, könnyedén elkerülhetjük, hogy az imént felsorolt dolgok duguláshoz vezessenek. Létezik viszont egy férfiak számára mindennapos teendő, amit nehéz úgy végezni, hogy ne idézzen elő kellemetlenségeket…

Évek óta ismét hatalmas divat a szakállnövesztés. Nem számít, hogy hosszú, rövid, szabadjára engedett vagy gondosan formázott, csak legyen – a jelenlegi divat legalábbis ezt diktálja. Ha figyelmesen körülnézel az utcán, észre fogod venni, hogy a fiatalabb és középkorú férfiak szinte mindegyikénél feltűnik valamilyen arcszőrzet.

A férfiasságot sugalló szakállat azonban nem elég növeszteni, ápolni is szükséges! Ez viszont nem csak időigényes folyamat, hanem akár komoly veszekedések forrása is lehet…a borotválkozás után szőrrel megtelt kézmosót ugyanis kevés nő nézi jó szemmel.

A szőrös lefolyó többé nem lesz vitaforrás!

A szakállvágó kendő megakadályozza, hogy akár egyetlen szál szőr is a lefolyó közelébe hulljon, ráadásul a takarítás terhét is leemeli a válladról. Borotválkozás előtt csak akaszd nyakadba a fekete palástot, a folyamat végén pedig már csak annyi teendőd lesz, hogy a szemetesbe öntsd a lehullott szőrszálakat.

A dugulást megelőző kütyüt a tépőzárak segítségével egyetlen mozdulattal a nyakad köré erősítheted, a másik oldalát pedig két tapadókoronggal rögzítheted a tükörhöz vagy a csempéhez. Ezután nyugodtan nekieshetsz az elszabadult szőrszálaknak. Sőt! Nem csak az arcszőrzetedtől szabadulhatsz meg kényelmesen, hanem az otthoni hajvágást is kényelmesebbé varázsolhatod.

Megszabadulnál néhány szőrszáltól? Ne felejtsd el nyakadba akasztani a szakállvágó kendőt! Így nem csak a takarításra szánt időt spórolhatod meg, hanem a dugulást is elkerülheted.