Legyen a KütyüBazár idén is az Ország boltja!

Immáron 7. alkalommal rendezik meg az internetes webshopok között az Ország Boltja versenyt, melynek célja, hogy megtalálják a legkiválóbb minőségű szolgáltatás nyújtó, valamint a legnépszerűbb webáruházakat. Büszkén jelenthetjük ki, hogy 2012-ben, 2015-ben és legutóbb, 2016-ban is elnyertük az Ajándékozás kategóriájában az első helyezettet. Örömmel tölt el minket a tudat, hogy a sok munka és energia, amit a webáruházunk működtetésébe fektetünk, nem hiábavaló, hiszen nincs nagyobb ajándék számunkra a hálás vásárlónknál.

Ez az, ami motivál minket minden nap már a kezdetek óta, mikor még a cég pusztán csak két lelkes huszonévesből állt, akik minden szabadidejüket azzal töltötték, hogy rendeléseket vettek fel, csomagoltak, postáztak, és nem hiába, mert a kemény munka meghozta gyümölcsét.

Persze, azóta sincs lazsálás, hiszen a cég növekedésével együtt az elvégzendő munkák is csak nőnek. Bár már külön raktárral, marketingcsapattal és ügyfélszolgálattal rendelkezünk, a kezdeti lelkesedések azóta sem lankadtak. Most már nem az otthonunk vált az irodánkká, hanem az iroda vált az otthonunkká.

Mi nem csak egyszerű termékeket, hanem élményeket árulunk, igazi Kütyü rajongóknak. Szenvedélyünk felkutatni a legújabb és legérdekesebb Kütyüket, kipróbálni és tesztelni őket, majd megosztani ezeket másokkal is. Hivatásunkká vált adni, de ennek ellenére mi is szeretünk kapni, leginkább örömöt és pozitív visszajelzéseket a vásárlóinktól. Semmi sem fogható ahhoz, amikor egy hálás vásárló mond köszönetet a munkánkért. Ilyenkor térül meg minden túlóra és irodában töltött éjszaka.

2017-ben ismét indulunk az Ország Boltja versenyen és most is nagyon hálásak lennénk, ha szavazataitokkal támogatnátok minket. Itt megtehetitek. Ezen kívül pedig bármikor szívesen fogadjuk a visszajelzéseiteket, akár email, akár egy komment vagy egy fotó formájában.

Köszönjük, hogy vagytok nekünk, hiszen nélkületek nem lennénk most itt!