Légy büszke arra, akit a tükörben látsz!

Rengeteg ember önértékelési problémával küzd. Van, aki a súlyával, van, aki az alakjával, de olyan is akad, aki csak egy bizonyos testrészével elégedetlen. Ha beállsz a tükör elé, Te magabiztosnak érzed magad? Teljes mértékben ki vagy békülve azzal az emberrel, aki visszatekint rád? Amennyiben most nem egy határozott igen suhant át a fejedben, akkor mindenféleképpen érdemes tovább olvasnod!

A nap minden percében tökéletes alakú, életvidám emberek vesznek minket körül. Hajszálvékony, narancsbőrmentes nők mosolyognak ránk a televíziós reklámokban, és kisportolt testű férfiak feszítenek az óriásplakátokon. Csodálkozunk, hogy egyre többen vannak azok, akik kellemetlenül érzik magukat, amikor a strandon mások előtt kell mutatkozniuk?

Ne hagyd, hogy a tökéletesre retusált testek feszültséget keltsenek benned, és arra sarkalljanak, hogy fogyasztószerek vagy mesterséges anyagokkal teletűzdelt tömegnövelőket emelj le a boltok polcairól. Elhatároztad, hogy változtatni szeretnél? Helyes! Azt azonban körültekintően válaszd meg, hogy mi segítsen a célod elérésében!

Hozd formába a felsőtested!

Tudjuk, hogy milyen letaglózó érzés folyamatosan azzal szembesülni, hogy erőfeszítéseid ellenére képtelen vagy elérni a hőn áhított testalkatot. Amennyiben az akarat és a folyamatos testmozgás megvan, mégsem látsz változást, akkor csak egyetlen hiba húzódhat meg a sikertelenség hátterében: az alakformáló gyakorlatok megválasztása vagy azok kivitelezése nem megfelelő. Ezt a problémát hivatott elhárítani a 9 az 1-ben fitnesz tábla.

Bizonyára találkoztál már hasonló kiegészítővel, ez a kütyü viszont sokkal többet kínál hagyományos társainál. Nem csak hozzásegít, hogy teljes mértékben átmozgasd a felsőtested (a mellkas, a hát, a vállak és a karok) legfontosabb izomcsoportjait, hanem egy személyi edzőhöz hasonlóan teljes mértékben odafigyel rá, hogy az edzés során végig szabályosan végezd a feladatokat. A markolatokat rögzítő csúszásmentes alap ugyanis biztosítja, hogy karjaid mindig ideális szögben mozogjanak.

Mell? Hát? Karok? Te döntöd el!

A színes tábla szavak nélkül vezet végig az egész felsőtestet átmozgató gyakorlatsorokon, a színek segítségével pedig eldöntheted, hogy melyik testrészeidre szeretnél fokozott nyomást gyakorolni. A piros alakzatok kiválasztásával a vállaidat, a zöldekkel a karjaidat, a kékekkel a mellkasodat, a sárgákkal pedig hátad izmait dolgoztathatod meg.

A megfelelő izomzat kialakítása és fenntartása nem csak kinézeted, hanem egészséged megőrzése szempontjából is kiemelten fontos. Amennyiben egy megbízható társat keresel céljaid eléréséhez, a 9 az 1-ben fitnesz tábla az ideális választás a számodra.