Kíváncsi vagy, hogy mi lapul a fal mélyén?

Ugye Te is szét tudnál robbanni, amikor egy kemény nap után álomra hajtanád a fejed vagy a hétvégi pihenést megnyújtanád néhány órával, de a szomszéd úgy ítéli meg, hogy elérkezett az idő lyukakkal teleaggatni a falat? Megértjük, hiszen kevés olyan ember akad, aki 10 perc kitartó fúrás után is higgadt tudna maradni… Na és olyankor mi a helyzet, amikor Te vagy a felelős a hangoskodásért?

Lakásfelújítások alkalmával nem lehet elkerülni, hogy zajt csapjunk, azt viszont befolyásolni tudjuk, hogy meddig tartsanak a munkálatok. Feltéve, ha teljes mértékben tisztában vagyunk vele, hogy mit csinálunk. Amennyiben Te is szereted saját magad megoldani a barkácsolási vagy lakásfelújítási munkálatokat, akkor a szakemberek keresgélése helyett az ideális szerszámok felkutatására érdemes helyezned a hangsúlyt. Kimondottan olyankor, ha a falat szeretnéd megbolygatni…

Sokan mumusként tekintenek a lyukak furkálására – pláne akkor, ha egy panelházban kell ezeket a mélyedéseket kialakítani. Pedig nem feltétlenül kell totózgatnod, ha azt szeretnéd kideríteni, hogy mi lapul a falak mélyén!

Menj biztosra!

Ugye Neked is ismerős az a fura kis szerkezet, ami majdnem minden szakembernek ott lapul a zsebében? Arra a kütyüre gondolunk, ami anélkül mutatja meg, hogy merre húzódnak kábelek, csövek vagy fagerendák, hogy meg kéne bontani a falak szerkezetét. És ahhoz mit szólsz, ha azt mondjuk, hogy ezt a felújítási munkálatok során nélkülözhetetlen ketyerét Te is a markodban tarthatod?

Az ultraérzékeny fali detektor bekapcsolásával pillanatok alatt felmérheted, hogy hol, és pontosan mivel is kell szembe néznie a fúrófejeknek. Nincs többé rettegés a kábelek átvágásától, ráadásul azt is elkerülheted, hogy felesleges lyukak kerüljenek a falba.

Csipog, ha gond van

Állítsd be, hogy fémet, fát vagy kábelt keresel, majd figyeld a készülék jelzéseit. Az LCD kijelző pontosan mutatja a jelerősséget, egy sípoló hang pedig riaszt, ha talál valamit. Amennyiben a képernyő és a hangszóró sem figyelmeztet, biztonságosan nekiláthatsz a mélyítési munkálatoknak.

Soha ne bízz semmit a véletlenre! Szerezd be az ultraérzékeny fali detektort, és menj biztosra mielőtt meghúzod a fúró ravaszát!