Kinőtted a lakást? Van megoldás!

„Csak még ezt megveszem… Ez jó lesz majd nyáron… Ennyiért nem hagyhattam ott…” Mindannyian profik vagyunk, ha vásárlás során önmagunk meggyőzéséről van szó. A pakolás és a helyhiány problémájáról ilyenkor azonban hajlamosak vagyunk megfeledkezni. Amennyiben Te is úgy érzed, hogy a felhalmozott göncök miatt egyre szűkösebben férsz el otthon, érdemes újragondolnod, hogyan tárold a ruháidat!

„Túl kicsi a lakásom, túl sok a holmim.” Őszintén, hányszor futott már végig a fejedben ez a gondolat? Sajnos szinte mindannyian mesterei vagyunk a felhalmozásnak. Tudatos vásárlással ez a probléma könnyedén kiküszöbölhető lenne, de akkor sem kell pánikba esned, ha szekrényeid tárolókapacitása (látszólag) már elérte a maximumot!

Ne görcsölj, van ott még hely!

Tévedsz, ha azt gondoltad, hogy több ruhát már nem képes elnyelni a szekrényed. A helytakarékos akasztó segítségével 1 helyen akár 5 ruhadarabot is kényelmesen tárolhatsz. A speciális kialakításnak köszönhetően ugyanis két állásban használhatod.

1. változat – A helyhiánnyal küzdőknek:

Akaszd fel a kütyü egyik végét, és lógasd le. Ebben az állásban 5 ruhadarabot akaszthatsz fel egymás alá. Így nem biztos, hogy minden darab tökéletesen gyűrődésmentes marad, viszont sikerül helyet felszabadítanod.

2. változat – A rendszerezés szerelmeseinek:

Nem jelent problémát a hely, viszont szeretnéd elkerülni, hogy az elegáns ruháid egymás hegyén-hátán tornyosuljanak? A helytakarékos akasztó ebben az esetben is ideális választás! Akaszd fel a kütyü mindkét végét, és helyezd rá a vállfákat. A rendszerező segítségével minden ruhadarab egyenlő távolságban marad, nem gyűrik össze egymást, és garantáltan friss marad az illatuk.

Nem számít, hogy helyhiánnyal küzdesz vagy csak tökéletes rendszert szeretnél teremteni a szekrényedben, a helytakarékos tároló segítségével mindkét problémára megoldást találsz!