Kikapcsolódás? A kor nem számít!

Egy túlfeszített nap után minden embernek lazítania kell. Nem számít, hogy a suliban terheltek le feladatokkal, a munkahelyeden kell kipréselned magadból a maximumot vagy egyszerűen csak a mindennapok problémái nyomják a vállad, feltöltődés nélkül nem lehet sokáig ép ésszel kibírni. Ezt mindannyian máshogyan érhetjük el, de van egy módszer, amivel garantált a siker.

Nem nehéz kitalálni: a kikapcsolódásra a legkézenfekvőbb megoldás a játék. Ez lehet egy keresztrejtvény, egy kirakós, de az amőbázáshoz például csak egy papírlapra és egy tollra van szükség. Ezeket unalmasnak találod? Egy idő után tényleg azzá válnak… Ahhoz mit szólnál, ha lenne egy olyan kütyüd, amit bármikor előkaphatnál, és több, mint 150 különböző játékot kínálna a számodra?

Múltidéző szórakozás

A 90-es években kevés olyan háztartás volt, ahol ne jelent volna meg egy (asztali vagy kézi) játékkonzol. Nem számított, hogy éppen ki szórakozott ezekkel a szerkezetekkel, gyakran az egész család összegyűlt, és mindenkit lázban tartottak a képernyőn megjelenő pixelek. Szeretnéd újra átélni a klasszikus videojátékok nyújtotta élményt, esetleg a család fiatalabb tagjait ajándékoznád meg az első játékgéppel? A retro mini kézi konzol mindkét esetben tökéletes választás!

Logikai, mászkálós vagy sport játékra vágysz? A 168 beépített program között biztosan megtalálod az ízlésednek megfelelőt. A kütyü mérete ne tévesszen meg! A 3 hüvelykes, színes képernyő éppen ideális, hogy kezedbe véve élvezhesd a 90-es évek klasszikusait, az AV kábel segítségével pedig akár a televíziódat is használhatod képernyőként. És van még egy jó hírünk! A szerkezet működtetéséhez nem lesz szükséged ceruza elemekre, ugyanis egy töltőkábel segítségével bármikor feltöltheted, így semmi sem akadályozhat meg a szórakozásban.

„Öreg vagyok én már ehhez…”

Azt gondolod, hogy te már túl idős vagy ahhoz, hogy játszásra fecséreld az idődet? Ne haragudj, hogy ezt mondjuk, de ez óriási butaság!

Georg Bernard Show mondta egyszer, hogy „nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani”. És gondolj csak bele, mennyire igaza van…hiszen mindannyiunkban szunnyad legbelül egy kisgyerek. Az viszont, hogy hagyjuk-e kitörni vagy egy idő után teljesen elfolytjuk magunkban, csak rajtunk múlik.

Amennyiben szeretnél kapcsolatban maradni a felnövekvő generációval, érdemes olyan dolgokat is kipróbálnod (esetleg újra kézbe venned), ami közös érdeklődési pont lehet köztetek. A retro mini kézi játékkonzol ebből a szempontból is tökéletes választás. Gyermeked vagy unokád garantáltan le fog ülni melléd, ha meglátja, hogy mi van a kezedben, és te leszel a szemében a legmenőbb szülő (vagy nagyszülő).

Önfeledt szórakozásra vagy csak egy kis kikapcsolódásra vágysz? Tedd zsebre a retro mini kézi konzolt, így mindig kéznél lesz a segítség a feltöltődéshez!