Kezedre veszed, füledbe dugod, imádni fogod!

A technika robbanásszerű fejlődésének köszönhetően a néhány éve még jövőbe mutatónak és elérhetetlennek tűnő szerkezetek egyre inkább az életünk részévé váltak. Minden percben az okostelefonjainkat nyomkodjuk, esténként okostévénken keresztül informálódunk, gyermekeink pedig okostáblák segítségével szívják magukba a tudást az iskolákban. Vitathatatlan, hogy az elmúlt évtizedekben rengeteget változott a minket körülvevő világ, profitálni viszont csak akkor tudunk belőle, ha részesévé válunk a fejlődésnek!

Véleményed szerint a technikai eszközök térnyerése elidegeníti egymástól az embereket? Vagy éppen ellenkezőleg? Segítenek, hogy szorosabb kapcsolatot ápoljunk egymással? Teljesen mindegy, hogy melyik tábort erősíted, a folyamatot nem tudod befolyásolni. Határozhatsz úgy, hogy a technikai újdonságokat teljes mértékben kizárod a mindennapjaidból, ezzel a döntéssel viszont a saját életedet nehezíted meg.

Élj a jövőben, ne csak szemléld!

A 70-es, 80-as években az egész világot ámulatba ejtő Star Trek és Star Wars filmekben feltűnő használati tárgyakat akkoriban még a fejünket vakargatva szemléltük. A 80-as évek vége felé éppen ilyen megmagyarázhatatlannak tűnt, amikor David Hasselhoff az órájába beszélve kommunikált az autójával. Napjainkra eljutottunk odáig, hogy a filmvásznon látható futurisztikus tárgyak beköltöztek az otthonainkba.

Bizonyára már Te is lecserélted az ormótlan, katódsugárcsöves készülékedet egy csinosabb okostévére, a nyomógombos mobilodat pedig már réges-régen leváltotta egy papírvékony okostelefon. Amitől viszont valószínűleg még nem váltál meg, az a karórád. Nem azt mondjuk, hogy kedvenc ketyegődnek a fiók mélyén lenne a helye, de érdemes szemügyre venned egy sokoldalú kütyüt, ami többet tud nyújtani számodra, mint az aktuális idő kijelzése.

Megkönnyítheted az életed!

A Jakcom B3 okosórába a leghasznosabb funkciókat sűrítették össze: a dátum- és időkijelzés mellett fogadhatod a mobilodra beérkező hívásokat, ellenőrizheted az alvásod minőségét, figyelheted a pulzusod, számlálhatod a megtett lépéseidet, beállíthatsz hívás emlékeztetőt és ébresztőórát vagy akár zenét is hallgathatsz a segítségével.

A kütyü különlegessége, hogy a kijelzőt eltávolíthatod a szíjról és headset-ként is használhatod. Így az óra beszerzésével egy zajszűrős, fülre akasztható beszélőre is szert tehetsz.

Szereted azokat a ketyeréket, amik kényelmesebbé varázsolják a hétköznapjaidat? Akkor jó hírünk van: új segítőtársat találtunk a számodra! A Jakcom B3 okosóra munkavégzés, sportolás és vezetés közben is hasznosnak bizonyul majd.