Készülj fel a legrosszabbra: amikor egy hívás életmentő lehet

Ugye Te is természetesnek veszed, hogy a problémáid megoldásához bármikor segítségül hívhatod az okokostelefonodat? Hiszen nálad van a lakásodban, a munkahelyeden, az utcán sétálva, de azon sem lepődünk meg, ha néha még az illemhelyre is magaddal viszed. Belegondoltál már, hogy mi történne veled, ha a készüléked teljesen lemerülne, töltési lehetőség pedig nem lenne a közelben? Félelmetes, ugye? Na ez az, ami soha többé nem fordulhat elő!

20-25 évvel ezelőtt senki sem gondolta volna, hogy ennyire központi szerepet kapnak majd a mobilkészülékek a mindennapi életünkben, két évtizeddel később viszont már ott tartunk, hogy fél embernek érezzük magunkat okoseszközeink közelsége nélkül.

Valószínűleg Te is egyetértesz azzal az állítással, hogy nem szabadna ennyire függővé válni a kommunikációs eszközöktől. Vannak azonban olyan élethelyzetek, amikor nem csak a kényelmes énünk követeli meg, hanem elkerülhetetlenné válik, hogy előkapjuk a mobilunkat. Gondolj csak bele:

1. Egy idegen országban vagy, ahol senkivel sem tudod megértetni magad.
2. Eltévedtél egy túra során, és nem találod a kiutat.
3. Egészségügyi problémád van, és minél hamarabb segítségre lenne szükséged.

Ez csak néhány szituáció, amikor a telefonod kiutat mutathat a szorult helyzetből. Na, de mi a helyzet olyankor, ha a készülék kijelzője végleg elsötétül?

A megoldás ott lapul a zsebedben!

Ha magadnál tartod a tekerős USB telefontöltőt, soha nem fordulhat elő hasonló szituáció. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakoztatod telefonod töltőkábelét a szerkezethez, néhány határozott mozdulattal megtekered, és már tárcsázhatod is az akár életmentő telefonszámot.

Mindössze három percnyi tekeréssel elegendő energiát adhatsz készülékednek egy fontos hívás elindításához. Se power bankra, se napenergiára nem lesz szükséged, mindössze a két kezedet kell segítségül hívnod, hogy – akár egy sötét erdő mélyén – életet lehelj okoseszközödbe.

Előfordul, hogy olyan helyen tartózkodsz, ahol korlátozott az áramszolgáltatás? Szeretnél felkészülni a váratlan vészhelyzetekre? A tekerős USB telefontöltővel bebiztosíthatod magad, hogy mindig kéznél legyen a segítség.