Kerüld el a közlekedési bírságokat és baleseteket!

Vezetés közben neked is számos alkalommal csörög a telefonod? Téged is mindig a legnagyobb rohanásban, a legnagyobb forgalom közepette hívnak? Veled is előfordult már, hogy telefonálás közben egy kézzel kormányozva és a váltót kezelve cikáztál az úttesten? Tartasz attól, hogy baleset vagy rendőri büntetés áldozata leszel? Félelmed nem alaptalan, azzal hogy kézzel tartod a telefonodat, hatalmas veszélynek teszed ki önmagad és környezeted.

Nem csak elvonhatja figyelmed a vezetésről, de a rend éber őrei is megbírságolhatnak. A vezetés közbeni telefonálásra erősen allergiásak, ezért előszeretettel büntetnek érte, ha kézben tartott mobillal vezetsz! Valószínűleg Te sem akarsz súlyos bírságokat fizetni vagy legrosszabb esetben baleset áldozatává válni egy telefonhívás miatt, ezért hoztunk neked egy eszközt, ami biztonságosabbá és könnyebbé teszi a vezetést!

Tedd szabaddá kezeid a vezetés és telefonálás egyidejű folyamatában, és vezess biztonságosan, bírságok nélkül! Az autós bluetooth kihangosító segítségével nyugodtan telefonálhatsz vezetés közben úgy, hogy azt sem az autód, sem a testi épséged, sem a pénztárcád nem fogja bánni! A telefont a kihangosítóhoz bluetooth-on keresztül csatlakoztathatod, és csupán 1 gombnyomással kezelhetők a bejövő hívások. Itt még nincs vége! Ha épp nem telefonálsz, ugyanazon a bluetooth kapcsolaton keresztül kedvenc zenéidet is hallgathatod kihangosítódon!

Nincs többé balesetveszélyes és bírságokkal teli vezetés! Autós bluetooth kihangosítónk segítségével nyugodtan és biztonságosan tudsz telefonálni vezetés közben, legyen az egy hosszabb baráti beszélgetés vagy akár egy rendkívül fontos üzleti hívás. Mostantól bármit bátran fogadhatsz!

Helyezd magad és utasaid biztonságba, és kerüld el a közlekedési bírságokat!