Kényelem és biztonság az autóban!

Nincs többé kézben tartott mobil, nincs többé ronda ablakra vagy műszerfalra ragasztható telefontartó, amit később alig tudsz majd lekaparni! A kényelmetlenség, az autó elrondítása és a balesetveszélyes vezetés már a múlté! Mutatunk Neked egy kütyüt, amivel lényegesen kényelmesebbé, biztonságosabbá és egyszerűbbé teheted utazásod.. nem mellesleg fényévekkel elegánsabb megoldás a csúnya ragasztós telefontartóknál!

Kétséget kizáróan bizonyára már Te is találkoztál vezetés közben azzal a kényelmetlenséggel, hogy hova kellene raknod a mobilod, ahol könnyen és egyszerűen hozzáférsz, valamint jól látható a kijelzője is. Ha a szélvédőre tapasztható telefontartót választod az nem csak, hogy ronda, de erősen korlátoz a kilátásban is. Ha a műszerfalra ragasztható telefontartót használod egy lépéssel beljebb vagy, hisz nem korlátoz a kilátásban, ám csúnyasága még így is szembeötlő. Nem beszélve a telefon esetleges tartóba való nehézkes behelyezéséről, illetve kivételéből. Nos, ha Te is gyakran szembesülsz ezekkel a nehézségekkel, van számodra egy jó hírünk! A mágneses telefontartó megoldást kínál mindezen problémákra!

Az univerzális mágneses autós telefontartó egy elegáns, kényelmes és egyben ultrabiztonságos megoldást kínál a telefon autóban való elhelyezésének problémájára! Miért rondítanád el az autód belsejét egy régi, ragasztós telefontartóval, ami még a kilátásban is korlátoz, ha a mágneses autós telefontartó mindezekre tökéletes megoldást nyújt?

A mágneses autós telefontartó egy erős mágnes segítségével oly stabilan tartja a telefonod, hogy még akkor sem esne le, ha egy kráter méretű kátyúba hajtanál bele! Egyszerűen csak helyezd el a számodra legmegfelelőbb helyen autódban és máris kényelmesen és biztonságosan vághatsz neki a kilométereknek! Telefontartónk minden mobillal kompatibilis, ezért nem kell aggódnod azon, hogy a Te telefonodhoz nem lesz jó! Könnyű felszerelhetőségének és 360° fokos szögben állíthatóságának köszönhetően garantálja a biztonságos és kényelmes vezetést!

Vedd ezt egy baráti ajánlásnak, hisz számos visszajelzés érkezik arról, hogy mennyivel kényelmesebb és biztonságosabb így a vezetés! Bevalljuk őszintén, a csapatunkból többen is alkalmazzák autójukban! Őszinte ajánlással kívánunk kényelmes és biztonságos vezetést!

Kattints ide az univerzális mágneses autós telefontartó megtekintéséhez!