Elcsépelt ajándékok helyett 5+1 tuti kütyü karácsonyra!

A tökéletes ajándék megtalálása és beszerzése embert próbáló feladat. Még tovább nehezedik a helyzet, amikor vészesen közeleg a karácsony, és a sablonos meglepetések helyett valami igazán hasznossal szeretnéd megajándékozni a szeretteidet. Mit szólnál hozzá, ha idén nem kéne a tömött bevásárlóközpontokban vért izzadva, feszülten és reményvesztetten bóklásznod a megfelelő meglepetés után kutatva?

Otthonról, néhány kattintással elintézheted az egészet!

Összegyűjtöttük Neked azt az 5+1 kütyüt, amikkel karácsonykor biztosra mehetsz. Ha ezek kerülnek a fa alá, borítékolható lesz a siker! Ami pedig a legjobb az egészben, hogy a beszerzésükhöz még ki sem kell tenned a lábad az utcára. Csak kattints a rendelés elküldése gombra, és néhány napon belül csengetni fog a futár! Na, de térjünk a lényegre: nézzük a legjobb ajándékötleteket!

 

1. A háziasszonyok segítőtársa – Multifunkciós szeletelő

 

>> Miért hasznos? A multifunkciós szeletelő használatával időt- és energiát lehet megspórolni, a konyhai előkészületek pedig gyerekjátékká varázsolhatók. Ennek az egyetlen eszköznek az alkalmazásával nem csak kockára, hasábra vagy gerezdekre vágható bármilyen hozzávaló, hanem a hámozásuk is pillanatok alatt megoldható.

>> Kinek ajánljuk? Aki gyakran sürög-forog a konyhában, és néha úgy érzi, hogy jól jönne egy kis segítség.

 

2. Méregdrága kapszulák helyett – Újratölthető kávékapszula (5 darab)

 

>> Miért hasznos? A kapszulás kávéfőzőkkel szemben az egyik legnagyobb kifogás a patronok borsos ára szokott lenni. A kávégép hatékonyságával és az ízélménnyel nehéz vitatkozni, azt viszont be kell látni, hogy a kapszulák beszerzése nem olcsó mulatság. Létezik egy sokkal egyszerűbb megoldás: az újratölthető kávékapszulákkal csak ki kell választani a kedvenc őrölt kávét, és a patronok segítségével bármikor elkészíthető a saját összeállítású kapszulás specialitás.

>> Kinek ajánljuk? Aki nem szeretne lemondani a megszokott ízélményről, viszont sasszemmel figyeli az áruházláncok aktuális akcióit, hogy spórolhasson a havi kávéadagon.

 

3. Ha problémát okoz a hajlongás – Zokni felhúzó segédeszköz

 

>> Miért hasznos? A zokni felhúzó segédeszköz használatával hajlongás és fájdalom nélkül vehető fel a lábmelegítő ruhadarab, de a cipőbe is könnyebben lehet belebújni a segítségével. Csak le kell ülni egy székre, a fogókar segítségével felemelni az állványt, majd ölbe fogni, és ráhúzni a zoknit. A földre helyezve már csak bele kell csúsztatni a lábfejet. A fogókar ezután cipőkanálként használható, így a lábbeli is sokkal egyszerűbben felvehető.

>> Kinek ajánljuk? Aki terhesség, betegség vagy az elhasználódott ízületei miatt nehézkesen tudja megoldani a zokni- és a cipő felvételét.

 

4. A szerszámosládák kötelező tartozéka – Szögsablon

 

>> Miért hasznos? A rugalmas műanyagból kiöntött mérőeszköz használható fafelületek megmunkálásakor, csempék méretre vágásánál vagy bármilyen hétköznapi barkács-tevékenység alkalmával. A kütyü ráadásul néhány mozdulattal összehajtható, így a tárolása sem okoz problémát. A hagyományos vonalzó és mérőszalag mellett a szögsablon minden szerszámosláda kötelező tartozéka.

>> Kinek ajánljuk? Aki gyorsabbá, pontosabbá és hatékonyabbá szeretné varázsolni a munkavégzést.

 

5. Retteghetnek a moncsicsik – Markoló Maki, a kapaszkodó majombarát

 

>> Miért hasznos? Manapság már nem elegendő, hogy valami aranyos vagy gombnyomásra hangot ad ki, fontos, hogy a gyermek kapcsolatba léphessen vele. A markoló maki ezt az igényt tökéletesen kielégíti, elbűvölő pofijával a gyermek minden mozdulatát figyeli: különböző reakciókat ad hajának megsimítására, a tenyerek összecsapására vagy ha a farkánál fogva fellógatják. Arcának megfújására puszit dob, fejének megnyomását pedig egy vicces meglepetéssel jutalmazza.

>> Kinek ajánljuk? Mivel az interaktív apróság kék és rózsaszín árnyalatban is beszerezhető, így kisfiúknak és kislányoknak egyaránt örömet lehet vele okozni.

 

+1 Sodorj egyet a vendégeknek – Karácsonyi mintás sodrófa

 

A végére egy olyan kütyüt tartogattunk, ami segíthet, hogy az egész családon eluralkodjon az ünnepi hangulat. A karácsonyi mintás sodrófa segítségével a kedvenc aprósütemények téli köntösbe öltöztethetőek, így akkor is garantált siker érhető el, ha a ropogtatnivalók íze nem lett tökéletes!

Nem találtál kedvedre való kütyüt? Semmi probléma!

Több száz ötlettel készültünk Neked a karácsonyi időszakra! Nézz szét ajándékbeszerző aloldalunkon, ahol termékkategóriák, ár vagy akár a megajándékozandó személyre szabottan is kereshetsz a legnépszerűbb kütyük között. Ints búcsút a fejtörésnek, és add át magad az ajándékozás örömének!