Itt az idő búcsút inteni a pelusnak!

Minden kisgyermek (és anyuka) életében kihívást jelentő mérföldkőnek számít, amikor lekerül a pelenka. El kell ugyanis érni, hogy gyermekünk felismerje az ingert, jelezze nekünk, hogy készül valamire, és csak abban az esetben könnyítsen magán, ha adottak a körülmények. Néhányan azt gondolják, hogy ez egy magától és viszonylag könnyedén lezajló folyamat, a legtöbb szülő azonban tisztában van vele, hogy a valóságban kevésbé rózsás a helyzet.

A szobatisztaság elérése kezdetben csak saját életünk megkönnyítése és pénztárcánk fellélegzése érdekében fontos (hiszen ki ne akarna több ezer forintot spórolni a pelenkák elengedésével), egy bizonyos kor elérése után viszont egy külső nyomás is belép a képbe, hiszen az óvodás lét alapfeltétele, hogy gyermekünk önállóan képes legyen elvégezni szükségleteit.

Pontosan mikor is?

Gyerkőcönként eltérő lehet, hogy mikor állnak készen a bili bevetésére, de általánosan elmondható, hogy 2-3 éves kor között érkezik el az idő, amikor az apróságokat elkezdi foglalkoztatni a kis- és nagy dolgok ürítésének mikéntje.

És ez az a pont, amikor a falra szerelhető, mókás tipegő piszoár a segítségedre siethet kisfiad szobatisztaságra nevelésében. Vibráló színei és játékos formája minden gyermek figyelmét azonnal felkelti, így nem okoz majd problémát, hogy miként szerettesd meg kisfiaddal a vizeletürítés új formáját.

Bárhová magaddal viheted!

A tapadókorongoknak hála bármilyen felületű falra fúrás-faragás nélkül, könnyedén felhelyezheted, az egyetlen mozdulattal leválasztható tartály pedig biztosítja, hogy a kisdolog befejezése után problémamentesen kiönthesd a megtelt tároló tartalmát. Az egyszerű rögzíthetőségnek- és tisztán tartásnak köszönhetően bárhová magaddal viheted, így nem csak otthon, hanem egy kirándulás alkalmával vagy akár az oviba is elkísérheti gyermekedet a breki formájú vizelésmegkönnyítő.

Szobatisztaságra szeretnéd szoktatni a kisfiadat, és el akarod kerülni, hogy teljesítőkényszer alakuljon ki nála? A falra szerelhető, mókás tipegő piszoárral játékos módon oldhatod meg a pelenkaelhagyás folyamatát!