Ismerd meg a láthatatlan mobiltartót!

Ugye már számodra is elképzelhetetlennek tűnik egy olyan világ, amiben a mobiltelefonod nélkül kéne élned? Hiszen használod kommunikációhoz, információszerzéshez, ügyintézéshez, tájékozódáshoz, és bizonyára számos egyéb élethelyzetben is előkapod az okoskészülékedet. Na, de mi a helyzet olyankor, amikor behuppansz az autóba?

2018. február 1-től Európa minden egyes országában büntetik, ha vezetés közben füledhez tartod a mobilodat. Magyarországon 10 ezer forint helyszíni bírságra és 3 büntetőpontra számíthatsz a tiltott cselekedetért, amennyiben viszont mindezt az Egyesült Királyságban teszed, 340 ezer forint összegű pénzbüntetésre kell készülnöd.

A volán mögött ülve tehát nem csak a saját és mások biztonsága érdekében, hanem a pénztárcád miatt sem érdemes kézbe venni a készülékedet. Egy hosszabb út során viszont, amikor ismeretlen tájra kalandozol vagy egyszerűen csak több órán keresztül kell az utakat rónod, szinte megkerülhetetlen a mobiltelefonod segítségül hívása. Igen ám, de hogyan? Mobiltartóval, persze, na de milyennel?

Oda teheted, ahová csak szeretnéd!

Az univerzális, mágneses, autós telefontartót bármilyen márkájú és méretű készülékkel használhatod, sőt, akár a tabletedet is rögzítheted a segítségével. Helyezheted a műszerfalra, a kormányra vagy akár a visszapillantó tükröd szélére is, a kütyü rögzítése ugyanis csak néhány centiméter sima felületet igényel.

Egyetlen millimétert sem takar ki a telefonodból!

Otromba, fityegős és használhatatlan…több, mint valószínű, hogy a kesztyűtartód mélyén neked is megbújik egy hasonló mobiltartó. Na ez az a szerkezet, aminek végleg búcsút inthetsz. A mágneses kütyü ugyanis okostelefonod mögé bújva, úgy tartja stabilan a készülékedet, hogy teljesen észrevétlen marad.

A fém gömbhöz érintve egyetlen mozdulattal, a telefonodat összekarcoló rögzítőkarok segítsége nélkül teheted szem elé az okoseszközeidet, és ugyanilyen könnyedén távolíthatod el őket a műszerfalról. A speciális, „láthatatlan” kialakításnak köszönhetően 360 fokban, fel, le és oldalra billentve is szabályozhatod a betekintési szöget, így könnyedén biztosíthatod magadnak a tökéletes rálátást.

Praktikus, strapabíró, stabil és olcsó mobiltartót keresel az járművedbe? Az univerzális, mágneses, autós telefontartó mindegyik szempontnak megfelel.