Irigylésre méltó dekoltázs műtéti beavatkozások nélkül

Kicsi, nagy, gömbölyű, megereszkedett? Hölgyeim, ne szemérmeskedjünk! Valljuk be: a keblek mérete és formája mindannyiunkat foglalkoztat. Igaz, hogy genetikai adottságaink és életkorunk meghatározó szerepet játszanak idomaink kinézetét illetően, viszont lehetőségünk van bevetni egy apró trükköt, amivel megváltoztathatjuk domborulataink formáját és elhelyezkedését.

Napjainkban a plasztikai sebészek szinte lubickolnak a megrendelésekben. Nem csoda, hiszen szinte mindannyian arra vágyunk, hogy a televízióban és a címlapokon látható hírességekhez hasonlóan tökéletes alakkal rendelkezzünk. Tudjuk, hogy sok esetben ezek mesterségesen létrehozott idomok vagy a képretusáló mester munkája, mégis ott motoszkál a fejünkben a gondolat, hogy „nekünk miért ne lehetne ilyen alakunk”?

Amire vágysz, elérheted!

Cici, popsi, derék, karok…manapság már szinte minden testrészed átalakítható és a hőn áhított formára „szabható”. A nagy döntés előtt azonban néhány kérdéssel szembe kell nézned:

1. Megengedi-e a pénztárcád a beavatkozás(oka)t?
2. Be mered-e vállalni, hogy természetes formáidtól elbúcsúzz, és egy alakformáló orvos kezeire bízd magad?
3. Szükséged van-e rá egyáltalán, hogy tű- és szike alá feküdj?

Te magad is formába hozhatod (kor és méret nem számít)!

Nők esetében a kisebb beavatkozások (ajkak feltöltése, szem körüli ráncok eltüntetése) mellett az egyik legnépszerűbb szépészeti operáció a mellplasztika. Van, aki növelni szeretné a méretét, van, aki csak formába szeretné hozni, de olyan is akad, aki csökkenteni akarja kebleinek a tömegét. Utóbbi problémára nem tudunk megoldással szolgálni, a méret növelésére és a forma megváltoztatására viszont tökéletes szolgálatot nyújt a láthatatlan mellemelő tapasz.

Nincs szükséged veszélyes beavatkozásokra vagy méregdrága melltartókra, hiszen kebleidet néhány mozdulattal formába hozhatod. A speciális formájú tapaszt mellbimbód felé helyezve teljesen megváltoztathatod a dekoltázsod kinézetét (érdemes meglesned az alábbi videót), amivel nem csak esztétikusabbá és teltebbé varázsolhatod a vonalaidat, hanem magabiztossággal is felvértezheted magad.

Nem számít, hogy milyen idomokkal áldottak meg az égiek, a láthatatlan mellemelő tapasz segítségével pillanatok alatt kedvedre átformálhatod őket.